Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8+:n sisältä löytyi yllätys – Sama akku kuin Note7:ssä

1
Manu Pitkänen

Galaxy S8+:n sisältä löytyi yllätys – Sama akku kuin Note7:ssä
Samsungin Galaxy S8 ja Galaxy S8+ ovat kauniita puhelimia katsella, mutta miltä ne näyttävät sisäpuolelta. Tähän kysymykseen haki vastausta tuttuun tyyliin iFixit-verkkosivusto, joka purki molemmat puhelimet ja selvitti millaista tekniikkaa laitteiden sisältä oikein löytyy.

Hauskana yksityiskohtana Galaxy S8+:ssa voidaan pitää sitä, että puhelimessa käytetään Samsung SDI:n valmistamaa 13,48 wattitunnin akkua. Samanlaista akkua käytettiin myös kyseenalaista julkisuutta osakseen saaneessa Galaxy Note 7:ssä, joten toivon mukaan Samsung on todella panostanut akun laatuun sekä laadunvalvontaan. Näin se on ainakin julkisuudelle kertonut tehneensä.

Mitään erityisen poikkeuksellista Samsungin puhelimien komponenteista tai rakenteesta ei löydy. Jos piiritoimittajat ja komponenttivalinnat kuitenkin kiinnostavat tarkemmin, niin kannattaa ehdottomasti suunnata iFixitin artikkeleihin: Galaxy S8+ ja Galaxy S8.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Galaxy S8+:n sisältä löytyi yllätys – Sama akku kuin Note7


Olletteko aivan varmoja, lähteen kuvien ja tekstin perusteella ei vaikuta samalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja