Galaxy S8:n punertava näyttö saa korjauksen, mutta poistaako se ongelmaa?

1
Matti Robinson

Galaxy S8:n punertava näyttö saa korjauksen, mutta poistaako se ongelmaa?
Samsungin uutuuslaite Galaxy S8 on saapunut jo ensimmäisten ennakkotilaajien kätösiin ympäri maailman ja Suomessakin laite saapuu kauppoihin ensi viikolla, mutta Samsungilla on yhä yksi ongelma laitteessa. Testipuhelimista on raportoitu ongelmaa, jonka johdosta komea Infinity Display -näyttö on saanut punaisen sävyn.

Kaikkia testaajia tämä ei kuitenkaan ole koskenut ja koska laitteita on niin vähän toistaiseksi käytössä, niin ongelman laajuudesta on ollut vaikea sanoa mitään konkreettista. Samsung on jopa kiistänyt aiemmin, että ongelmaa varsinaisesti edes olisi, mutta on sittemmin myöntänyt, että ainakin jonkinmuotoinen ongelma näytöissä on voinut olla.

Yhtiö onkin neuvonut käyttäjiä asetukset näyttöosioon, mutta tämän ei ole auttanut kaikissa tapauksissa. Korealaisen The Investor -lehden mukaan Samsungilla onkin nyt työn alla ohjelmistopäivitys, jolla on tarkoitus korjata punertavat näytöt. Päivityksellä pystytään hienosäätämään näytön värejä.Ilmeisesti kyse ei kuitenkaan ole superhelposta ongelmasta, koska Samsung myöntää, että mikäli ongelma ei korjaannu, niin laitteet voi vaihtaa uuteen. Asiantuntijoiden mukaan voi olla hyvinkin mahdollista, ettei päivitys varsinaisesti korjaisi ongelmaa, mutta saa näytön näyttämään luonnollisemmalta muilla tavoin, jolloin asiakas olisi tyytyväinen.

Samsung ei pystynyt antamaan tässä vaiheessa tarkkaa aikataulua päivitykselle, mutta lupaa sen viimeistään ensi viikolla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
99 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Eli Samsung kirjaimellisesti peittää ongelman ja täten kuluttaja ei voi vaatia näytön tai laitteen vaihtoa uuteen viallisen tilalle, koska "vikaa ei ole pystytty todentamaan", jollei jollain ole niin pahasti viallinen näyttö, ettei päivityskään peitä ongelmaa. Erittäin kuluttajaystävällistä ja eettistä toimintaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.