Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:stä raportoitu Wi-Fi- ja latausongelmia

Puhelinvertailu

Galaxy S8:stä raportoitu Wi-Fi- ja latausongelmia
Samsungin hiljattain esitelty Galaxy S8 on vastaanotettu pääosin hyvin kuluttajien ja median keskuudessa, mutta täysin vailla ongelmia ei ole mikään julkaisu. Perjantaina Suomessa myyntiin saapuvaa puhelinta on vaivannut punertava näyttö ja nyt raportit kertovat mm. Wi-Fi-yhteysongelmista.

Punaisuuteen Samsung onkin jo luvannut jonkinlaista ratkaisua, mutta uusi ongelma Wi-Fi-yhteyksien sekä langattoman latauksen kanssa kuulostaa jopa vakavammalta.

Samsung on tiedostanut tosin Wi-Fi-ongelman ja sen mukaan kyse ei ole varsinaisesta laiteongelmasta, kuten ei sen mukaan ole punertavassa näytössäkään. Wi-Fi-yhteyksien katkeaminen on yhtiön mukaan korjaantumassa toisessa ohjelmistopäivityksessä, joka julkaistaan vain Koreassa, jossa ongelmaa on esiintynyt. Kyseessä on Samsungin mukaan ongelma paikallisen operaattorin laitteiston kanssa.Langattoman latauksen suhteen tosin tilanne hieman kinkkisempi, sillä ongelmaa on havaittu laajemmalti. Samsung ei ole myöskään vielä kommentoinut asiaa, joten kenties yhtiöllä ei ole vielä tiedossa ratkaisua ongelmaan.

Käyttäjien mukaan Galaxy S8:n langaton lataus ei ole toiminut markkinoilla olevilla asemilla, vaikka laitteen pitäisi niitä tukea. Onneksi puhelin on mahdollista ladata myös mukana tulevalla kaapelilla, joten ongelma on lähinnä miedosti harmittava.

Kaikkiaan ongelmat ovat tässä vaiheessa melko pieniä, eritoten, jos verrataan yhtiön viime vuotisiin ongelmiin. Toivoa sopii, että ongelmat saadaan korjattua perjantaihin mennessä – tai ne eivät koske suomalaiskuluttajia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.