Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus-pomo vihjaa tulevasta "yllätyksestä"

1
Puhelinvertailu

OnePlus-pomo vihjaa tulevasta yllätyksestä
OnePlussan viimeisin tuotejulkaisu nähtiin viime vuoden lopulla, kun yhtiö päätti uudistaa viime vuonna esiteltyä OnePlus 3 -mallia hienoisesti. Uusi OnePlus 3T on siis ollut markkinoilla vasta puolisen vuotta, mutta jo nyt yhtiöltä odotetaan uutta lippulaivamallia.

OnePlus onkin tavallisesti julkaissut kesällä uuden huippupuhelimen, joten niin tapahtuu todennäköisesti nytkin. Huhuille lisävastinetta on nyt tarjonnut itse yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau.

Lau on välittänyt yhtiön Weibo-viestin, jossa kerrotaan työntekijöiden työskentelevän tauotta "tulevaa yllätystä" varten. Tähän toimitusjohtaja on lisännyt saatesanoiksi "carry on!" sekä hashtagin #NeverSettle, joka tunnetaan OnePlussan puhelimista.

Huhujen mukaan puhelin olisi saapumassa siis jälleen pian, mutta nimeämispolitiikassa on tapahtunut pienoinen muutos. OnePlus hyppää väitetysti OnePlus 4 -nimen ylitse suoraan OnePlus 5:een. Ehkäpä tähän on vaikuttanut OnePlus 3T:n julkaisu, jota pidetään yhtiön neljäntenä huippulaitteena (lisäksi yhtiö julkaisi 2015 edullisemman X-mallin).


Valitettavasti Pete Laulla ei ole vielä kertoa julkistuksesta mitään, joten joudumme odottamaan virallista sanaa. Toivoa sopii kuitenkin, että tauottomat työpäivät ovat tarpeen julkistusta lähestyessä eikä ns. "normipäivä" kiinalaisyhtiössä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja