Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pudotustesti paljasti Galaxy S8:sta ilmeisen ongelman

8
Matti Vähäkainu

Pudotustesti paljasti Galaxy S8:sta ilmeisen ongelman
Samsungin uutuuspuhelin Galaxy S8, yhdessä sisarmalli Galaxy S8+:n kanssa, on kiistatta yksi älypuhelinhistorian komeimmista laitteista. Metallin ja lasin yhdistelmä on tehty saumattomasti samalla kun tarjotaan silmiähivelevä, liki koko etupaneelin kokoinen ja reonoille kaartuva Infinity Display -näyttö.

Niinpä laite onkin saanut hyvän vastaanoton sekä lehdistössä että kuluttajien keskuudessa, mutta, jos jotain tulee tietää älypuhelimista, niin se on, että täydellistä laitetta ei ole olemassakaan.

Galaxy S8:n osalta tietysti yksi heikoista puolista on sen kestävyys, ja tarkemmin iskunkestävyys, jota ei kaikissa testeissä ole kokeiltu. Vaikka lasi on naarmuja ja taivutusta hyvin kestävää viidennen sukupolven Gorilla-lasia, niin se on edelleen lasia ja se laajenee etupaneelin lisäksi myös reunoille. Tämä tarkoittaa, että pudottaminen esimerkiksi asfaltille on testeistä kivuliain.Saksalainen test.de onkin laittanut Galaxy S8:n iskunkestävyyden testiin ja selvittänyt miten se vertautuu muihin älypuhelimiin. Testissä todettiinkin, että S8 on erityisen herkkä näytön kulmista.

Kaikkiaan Galaxy S8 kesti tavallista vähemmän pudotustestissä, jonka monet puhelimet läpäisevät vain pienemmillä naarmuilla tai lommoilla. Galaxy S8:n näyttö pirstaloitui jo 50 pudotuksen (80 senttimetrin korkeudesta) jälkeen, kun monet kestävät 100 pudotusta.

Niinpä onkin selvää, että Galaxy S8 on syytä laittaa suojakoteloon, jos haluaa suojella liki 1000 euron arvoista laitetta. Toki tällöin ei pääse nauttimaan sen liki täydellisyyttä hipovasta designista. Pelkän näytön korjaaminenkin on Galaxy S8:ssa todella arvokasta touhua. Valintojen maailma, vai mitä?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

"Galaxy S8 on syytä laittaa suojakoteloon, jos haluaa suojella liki 1000 euron arvoista laitetta."

Ja sinne se hieno design ja kaarteet josta maksoi humpsahtaakin sitten piiloon muovikuoren taakse... way to go :)

Vastaa
jokinen66
jokinen66

3

50 pudotusta on aika paljon. Itselläni puhelin 25 vuoden aikana pudonnut käsistä ehkä 10 kertaa yhteensä. Luulen että tuurista kiinni kun tippuu että hajoaako. Joku puhelinvakuutuksia myyvä firma totesi omissa testeissä että S8 on ensimmäinen puhelin joka testeissä hajosi ensimmäisellä pudotuksella. Tiedä sitten, aika näyttää kun kuulee käyttäjien kokemuksia

Vastaa
pentsu
pentsu

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokinen66:

Joku puhelinvakuutuksia myyvä firma totesi omissa testeissä että S8 on ensimmäinen puhelin joka testeissä hajosi ensimmäisellä pudotuksella. Tiedä sitten, aika näyttää kun kuulee käyttäjien kokemuksia

Riippuu varmaan aika paljon siitä mihin pudottaa ja miltä korkeudelta. Fysiikan lait pätevät tähänkin ja myös kaikkiin muihinkin puhelimiin samalla tavalla.

Vastaa
jokinen66
jokinen66

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokinen66:

Joku puhelinvakuutuksia myyvä firma totesi omissa testeissä että S8 on ensimmäinen puhelin joka testeissä hajosi ensimmäisellä pudotuksella. Tiedä sitten, aika näyttää kun kuulee käyttäjien kokemuksia

Riippuu varmaan aika paljon siitä mihin pudottaa ja miltä korkeudelta. Fysiikan lait pätevät tähänkin ja myös kaikkiin muihinkin puhelimiin samalla tavalla.

Totta. Itselläni ne harvat pudotukset ovat olleet yleensä taskusta tai kotelosta kaivaessa. Ei koskaan puhuessa korvan korkeudelta

Vastaa
arivesa
arivesa

6

Pudottelevat käyttäjät ostakoot muita. Cat ja X-cover ovat tuota varten. Muut voi halutessaan nauttia hienosta muotoilusta.
Kaikki ei voikaan sopia kaikille.

Vastaa
arivesa
arivesa

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jokinen66:

Kaikki nyt vaan ei oo niin täydellisiä kuin sinä.....vahinkoja sattuu

Tuosta en tiedä, mutta jos epäilisin itseäni, en ostaisi särkyvimpiä.
90-luvun alusta olen kapuloita käyttänyt, enkä yhtäkään pudottanut.

Kaksi olen tahattomasti kanssani uittanut, vakuutus maksoi nuo.
Noihin aikoihin ei vesitiivitä ollut kaupan, nyt on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.