Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n odotettu sisarmalli paljastui vuodosta

1
Puhelinvertailu

Galaxy S8:n odotettu sisarmalli paljastui vuodosta
Samsungin uusi Galaxy S8 on lähes kaikkea mitä puhelimelta voi vuonna 2017 toivoa. Siinä on näköä, kokoa ja valtavasti tehoa, mutta yksi asia siitä puuttuu, nimittäin iskunkestävyys.

Mikäli haluaa Galaxy S8:n, mutta haluaa sen kestävän veden lisäksi myös pudottelua ja muuta väärinkäyttöä paremmin, niin uusi vuoto tarjoaa hyviä uutisia. Verkkosivuston user agent -kysely on paljastanut mallinumeron SM-G892A, joka viittaa odotettuun Galaxy S8 Active -malliin.

Galaxy S8 Active on hyvin todennäköisesti varustettu samankaltaisella tekniikalla, ellei täysin identtisellä, kuin Galaxy S8 -perusmalli, mutta se on päällystetty kestävämmällä materiaalilla. Valitettavasti tämä tarkoittaa todennäköisesti paljon karumpaa ulkonäköä, joten kaikkea ei yksinkertaisesti voi saada.

Tässä vaiheessa laitteesta ei ole vuotanut kuvia, joten joudumme vain arvaamaan onko esimerkiksi Infinity Display normaalimallin kaltainen vai onko esimerkiksi kaartuvasta näytöstä jouduttu luopumaan. Todennäköisesti Samsung julkistaa mallin tulevan kuukauden tai puolentoista aikana, jos pidättäytyy viime vuoden aikataulussa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
SeppoKorhonen (vahvistamaton)

1

No jaa minusta hiukan turhat nämä activemallit. Kannattaa ostaa hyvä suojakuori Otteeboxilta tms.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja