Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WSJ: Nintendo kehittää Zelda-mobiilipeliä

2
Sami Koivunen

WSJ: Nintendo kehittää Zelda-mobiilipeliä
Wall Street Journalin saamien tietojen mukaan Zeldasta on tekeillä mobiilipeli. Ennen sitä Nintendo aikoo saada valmiiksi Animal Crossing -pelin.

Yhteistyössä japanilaisen DeNA-pelistudion kanssa kehitettyävän The Legend of Zelda -pelin on tarkoitus saapua vuoden 2017 lopussa. Sitä ennen ilmestyvä Animal Crossing on tällä hetkellä hieman jäljessä alkuperäisestä julkaisuaikataulustaan.

Nintendo päätti kaksi vuotta sitten saapua mobiilipelimarkkinoille. Sittemmin yhtiö on julkaissut mm. Super Mario Run- ja Fire Emblem Heroes -pelin. Nintendon on tarkoitus julkaista kahdesta kolmeen uutta mobiilipeliä vuosittain.

Nintendo julkaisi viime vuonna The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin (kuvassa), joka on osoittautunut niin suosituksi, että sen Switch-versiota on myyty enemmän kuin itse Switch -konsolia. Peli on saatavilla myös Wii U -konsolille.WSJ:n tietojen mukaan The Pokémon Company on myös aikeissa julkaista uuden keräilykorttipelin mobiililaitteille.

Päivitetty 19.29: Breath of the Wild -peliä voi pelata myös Wii U -konsolilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Dunbar
Dunbar

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

Uutta Zeldaa voi pelata myös Wii U-konsolilla.

Hyvin huomattu. Uutista tarkennettu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.