Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi kuvavuoto väittää OnePlussan poistavan kuulokeliittimen huippumallista

1
Puhelinvertailu

Uusi kuvavuoto väittää OnePlussan poistavan kuulokeliittimen huippumallista
OnePlus on pian julkaisemassa uuden huippupuhelimen ja jo nyt tiedämme paljon tulevasta laitteesta. Esimerkiksi nimi on vahvistettu OnePlus 5:ksi, joten yhtiö ei tule näillä näkymin koskaan julkaisemaan OnePlus 4:ää. Tämän lisäksi vuodot ovat näennäisesti vahvistaneet kaksoiskameran, mutta mm. sen sijainti on hieman kysymerkki.

Yhtiön toimitusjohtaja Carl Pein aiemmat varsin sumeat kuvat antavat kenties osviittaa tulevasta laitteesta, mutta niistä on vaikea sanoa miten laitteen kaksoiskamera on sijoitettu ja mitä kaikki kolme elementtiä ovat. Joidenkin huhujen mukaan puolestaan kamerat olisi sijoitettu pystytasossa eikä vaakatasossa, kuten Pein kuvistä näyttää.

Nyt uusi vuoto väittää, että sillä on tarjota 3D renderit tulevasta puhelimesta. Videolla esiteltävistä kuvista puhelin muistuttaa kovasti iPhonea ja kaksoiskamerakin löytyy Applen puhelimien tavoin ylänurkasta eikä keskeltä, kuten aiemmin on arveltu – eikä varsinkaan pystysuunnassa.


Yhtäläisyydet iPhonen kanssa sen kuin jatkuvat, nimittäin puhelimesta löytyy kuvien perusteella samankaltaiset antenniviivat ja poissa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Tämä olisi kovin erikoinen ratkaisu OnePlussalta.

Vuoto kannattaakin ottaa melko suurella varauksella, sillä se ei vastaa muita huhuja ja vuotoja kovinkaan hyvin, mutta mitä mieltä olette, näyttääkö tämä paremmalta kuin esimerkiksi OnePlus 3T?

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Eihän video kerro et kuulokeliitin omis poistettu. Mulla MICROSOFT LUMIA 950 ja kuuloke liiton on ulä päässä. Jota ei ees videolla käytetty. Voi olla et kuuloke liitin on siellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja