Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus-pomo kiusoittelee tulevaa OnePlus 5 -mallia maailman sumeimmilla kuvilla

2
Puhelinvertailu

OnePlus-pomo kiusoittelee tulevaa OnePlus 5 -mallia maailman sumeimmilla kuvilla
OnePlussan viimeisin malli on ollut myyntimenestys Elisan listoilla, joten syystäkin Suomessa odotetaan jo uutta huippumallia. OnePlus 3T:n pienoisen parannuksen jälkeen on nyt tiedossa kenties merkittävämpi päivitys, ja nimikin on huhutusti sen mukainen: OnePlus 5.

OnePlus-pomo Pete Lau on vihjannut tulevasta laitteesta ja vuodot ovat kertoneet puolestaan mm. kaksoiskamerasta.

Nyt Lau on päättänyt paljastaa hieman lisää laitteesta, mutta halunnut selvästi tehdä sen mahdollisimman epäselvästi. Oheisissa twiiteissä nähdään kaksi Laun julkaisemaa kuvaa, joissa heijastuksesta näkyy jokin kaksoiskamera ja kenties sormenjälkilukija vieressä.

Kuvat ovat nii sumeita ja heikkolaatuisia, että vaikea sanoa muuta kuin, että kaksoiskamera vaikuttaa olevan tässä vaiheessa varmaa. Sormenjälkilukijan sijainti takana olisi vastoin aiempia huhuja, joiden mukaan OnePlus säilyttää aiemmista malleista tutun kotinäppäimen ja sormenjälkilukijan kombinaation etupuolella. Kameran vieressä oleva rako voi olla myös salamalle, vaikka onkin suurehko.


Valkoinen päällysmateriaali on todennäköisesti suojakuori, jollaisia käytetään useimmiten prototyyppien kanssa, joten laitteen ulkonäöstä on vaikea sanoa kuvien perusteella yhtään mitään.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Järkyn kokoinen bulge ainaskin noissa kameroissa.

Meinaat sitä että kameran kohta koholla, ei tuo montaa milliä, tuskin edes niin paljoa. hyvä ettei ole muun takakannen tasalla. Toivottavasti muuta konetta ei ole tehty liikaa ohuus edellä.

Tuo ei siis tarkoita että kamera olisi luokassaan erityisen hyvä, mutta edellytyksiä sille voisi olla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja