Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vanhoille Nokian puhelimille löytyi uusi elämä - hieromasauvoina

Petteri Pyyny

Vanhoille Nokian puhelimille löytyi uusi elämä - hieromasauvoina
Nokia on edelleen käytännössä synonyymi matkapuhelimille Intiassa, jossa ns. feature phoneja eli ei-älypuhelimia, myytiin aivan Nokian viimeisiin päiviin saakka varsin kunnioitettavat määrät.

Maa on tietysti pullollaan vanhoja 2000-alun nokialaisia, kuten legendaarista Nokia 3310:aa. Ja luonnollisesti puhelimille on keksitty myösuusiokäyttöä kyöhässä ja väkirikkaassa maassa.

Sadalle naiselle suunnatussa seksuaalisuuteen liittyvässä kyselyssä hämmentävän moni vastaajista kertoi käyttävänsä masturbointiin vanhaa, käytöstä poistettua Nokian puhelinta.

Aiheesta uutisoinut CNET yritti saada Nokian edustajilta kommenttia uutiseen, onnistumatta siinä.

CNET mainitsee myös, että monissa maissa naisten seksuaalisuuteen liittyvien tuotteiden saanti on erittäin rajallista, joten ihmisten kekseliäisyys nousee arvoon arvaamattomaan kyseisissä maissa. Ilmeisesti mionuutin välein asetettava värinämuodossa "soiva" hälytys on tehokkain tapa antaa Nokian vanhalle puhelimelle täysin uusi ja yllättävä elämä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja