Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tuleva kaksoiskameralla varustettu huippupuhelin paljastui kattavasti

Puhelinvertailu

Nokian tuleva kaksoiskameralla varustettu huippupuhelin paljastui kattavasti
Nokialta, tai pikemminkin brändin oikeudet älypuhelimissa omistavalta HMD Globalilta, odotetaan tämän vuoden aikana vielä ainakin kahta uutta älypuhelinta. Alkuvuodesta MWC-messuilla esiteltiin Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6, mutta tulossa on huhujen mukaan kaksi näitä paremmin varusteltua laitetta.

Nyt laitteista kenties tärkein, eli parhaiten varusteltu Nokia 9 on vuotanut kattavan arvostelun myötä. Tuleva laite on löytänyt ranskalaisen Frandroidin käsittelyyn, jossa se oli paketoitu siniseen suojamuoviin, joita usein käytetään prototyyppien kanssa.Laitteen ulkonäkö ei paljastu täysin, mutta tarjolla on siltä valtavasti tietoa laitteen tekniikasta ja ominaisuuksista. Kuvat kertovat esimerkiksi, että puhelimesta löytyy odotetusti kaksoiskamera. Lisäksi kotelon raoista paljastuu fyysinen kotinäppäin sormenjälkilukijalla ja sen vieressä olevat kapasitiiviset näppäimet, 3,5 millimetrin kuulokeliitin, USB-C-latausliitäntä ja tietysti kyljestä virtanäppäin ja äänenvoimakkuuden säätimet.Frandroid on myös selvittänyt laitteen tekniikkaa. Laitteessa on 5,27 tuuman QHD-resoluution (2560x1440) kosketusnäyttö, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennustilaa sekä Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Laite on siis varustettu kutakuinkin samalla tavoin kuin muut tämän vuoden Android-lippulaivamallit.Aiempi vuoto kyseisestä mallista ei sisältänyt ilmeisimmin lasertarkennukselle tarkoitettu aukkoa kameran alta, joten yhtiössä on tehty muutoksia designiin tai tulossa on kaksi eri kaksoiskamerapuhelinta. Todennäköisimmin kyse on ensimmäisestä vaihtoehdosta, sillä muuten laite vaikuttaa identtiseltä.

Frandroid on onnistunut myös ottamaan kuvia laitteen kameralla, jotka löytyvät muiden kuvien ohessa Frandroidin kattavasta artikkelista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja