Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell taas yrityskaupoilla – osti osuuden Space Apesta

Manu Pitkänen

Supercell taas yrityskaupoilla – osti osuuden Space Apesta
Mobiilipelijätti Supercell on ostanut enemmistöosuuden brittiläisestä Space Ape -pelistudiosta. Supercellin mukaan yritysosto on osa yhtiön strategiaa kasvaa suuremmaksi ilman pienen yrityksen ketteryyden menettämistä.

Aiemmin Supercellin uutisointia hallitsi yhtiön omistajuuteen liittyvät muutokset, mutta nyt yhtiö itse on aktivoitunut sijoittajana. Supercell on sijoittanut esimerkiksi suomalaisiin Frogmind- ja Shipyard Games -studioihin. Toimitusjohtaja Ilkka Paanasen mukaan Supercellin tavoitteena on luoda itsenäisesti toimivia pieniä tiimejä, joilla on vapaus keskittyä vain pelintekemiseen.

Space Ape -kaupassakin jujuna on se, että pelistudio pääsee eroon pääomasijoittajien tuottovaatimuksista ja kehitystiimi voi keskittyä pelikehitykseen ilman taloudellista painetta. Space Apen luomia pelejä ovat Samurai Siege ja Rival Kindoms. Supercell saa 50 miljoonan euron arvoisessa kaupassa 62 prosentin osuuden Space Apesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja