Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian

1
Manu Pitkänen

Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian
Androidin perustajan Andy Rubinin pystyyn polkaisema Essential-kasvuyritys on paljastanut aikovansa esitellä ensimmäisen älypuhelimensa toukokuun 30. päivänä. Julkaistujen kiusoittelukuvien perusteella puhelin käyttää Android-käyttöjärjestelmää ja puhelimesta löytyy lähes reunukseton näyttöpaneeli.

Tuoreimmassa teaser-kuvassa paljastetaan lähinnä laitteen siluetti, mutta siinä näkyy myös oudon näköinen uloke. Mielikuvituksen varaan jää ulokkeen tarkoitus, mutta se voi indikoida sitä, että laite on kehitetty jonkinlaisten lisälaitteiden ympärille. Ehkä puhelimeen saa uusia kyvykkyyksiä erikseen myytävien lisäosien avulla. Ainakin vanhempien huhujen mukaan puhelin olisi jossain määrin modulaarinen.

Vuotojen perusteella Essentialin puhelin tulee sijoittumaan tekniikkansa osalta ylempään luokkaan. Puhelimessa on 2560x1312 pikselin näyttö, Qualcommin kahdeksanytiminen suoritin ja 12 megapikselin kamera. Parin päivän kuluttua selviää onko huhuilla katetta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja