Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan

Sami Koivunen

Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan
Seriously julkaisi tällä viikolla suosittuihin Best Fiends -ötökkäpeleihin perustuvan lyhytelokuvan.

Seriously on tähän mennessä julkaissut Best Fiends- (2014) ja Best Fiends Forever -pelit (2016). Pelejä on ladattu 70 miljoonaa kertaa ja niitä pelaa yhtiön mukaan kaksi miljoonaa ihmistä päivittäin.

Torstaina julkaistua Best Fiends Boot Camp -lyhytelokuvaa tähdittävät äänirooleissa Mark Hamill (Star Wars), Kate Walsh (Grayn Anatomia), Pamela Adlon (Californication), David Herman (Office Space), Billy West (Futurama) ja Alan Oppenheimer (He-Man, Masters of the Universe). 3D-teutuksesta vastaa Reel FX -animaatiostudio, jonka aiempaa tuotantoa on mm. 2014 ensi-iltansa saanut Manolon lumoava matka -elokuva.Boot Camp -videolle on tulossa jatkoa vielä tämän kesän aikana. Animaatioelokuvasarjan kolmas ja neljäs osa ovat myös työn alla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja