Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 5:n julkaisupäivä vuodon mukaan parin viikon päässä

Puhelinvertailu

OnePlus 5:n julkaisupäivä vuodon mukaan parin viikon päässä
OnePlus on vahvistanut, että sen seuraavan sukupolven OnePlus 5 -huippupuhelin on tulossa. Tämän lisäksi yhtiön toimitusjohtaja on vihjannut, että julkistus on aivan nurkan takana ja uusi suositusohjelma viittaa siihen myös.

Nyt uusi vuoto vahvistaa tätä entisestään ja tarjoaa jopa päivämäärän jolloin uudet laitteet ovat virallisesti ensiesittelyssä. GizmoChinan julkaisemassa kuvassa esitellään väitetysti OnePlussan sisäisessä sähköpostissa lähetettyä viestiä, joka kertoo tulevasta julkistusajankohtasta.

Sähköpostin mukaan julkistus tapahtuu kesäkuun 15. päivä eli reilun parin viikon päästä torstaina. Tämä olisi myös hyvin linjassa viimevuotisen kesäjulkistuksen kanssa, jossa OnePlus 3 esiteltiin kesäkuun 14. päivä.

Tietojen mukaan OnePlus 5 on varustettu mm. Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä, kaksoiskameralla, etupuolen sormenjälkilukijalla sekä 6 gigatavun RAM-muistilla. Oheinen vuotokuva esittelee yhtä monista väitetyistä ulkomuodoista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja