Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia lupaa – Uudet Androidit eivät ole myöhässä

1
Manu Pitkänen

Nokia lupaa – Uudet Androidit eivät ole myöhässä
Nokia ilmoitti keväällä esitellessään Nokia 3310:n ja uudet Android-pohjaiset älypuhelimet, että puhelimet tulevat kauppoihin toisen vuosineljänneksen aikana. Saatavuuden alkamisen tarkka päivämäärä on selvinnyt tähän mennessä vain Nokia 3310:n osalta, jota aletaan myydä Suomessa 31. toukokuuta eli huomenna.

Toinen vuosineljännes on jo ylittänyt puolivälin, joten luonnollisesti hätähousut ihmettelevät että onko uudet Android-Nokiat tulossa luvattuna ajankohtana vai myöhästyykö niiden julkaisu. HMD Global on Twitterin kautta vahvistanut, että ilmoitettu julkaisuaikataulu pitää kutinsa ja Nokia 3, Nokia 5 sekä Nokia 6 tulevat kauppoihin maailmanlaajuisesti kesäkuun aikana.

Nokia oli jo aikoinaan tunnettu puhelimien julkaisun hitaasta ylösajosta ja sama vaihde näyttää olevan edelleen päällä. Esimerkiksi Apple on vuosi toisensa perään tuonut puhelimensa tärkeimmillä markkina-alueilla parin viikon sisällä myyntiin niiden esittelyn jälkeen.

Nokia 6:n suositushinta on 229 euroa, Nokia 5:n 189 euroa ja Nokia 3:n 139 euroa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.