Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Android O saapuu myös uusille Nokia-puhelimille

1
Puhelinvertailu

Tuleva Android O saapuu myös uusille Nokia-puhelimille
HMD Globalin keväällä esittelemät uudet Nokia-brändiä kantavat älypuhelimet ovat saapumassa kauppoihin arvioiden mukaan aivan näinä päivinä. Lisäksi yhtiöltä odotetaan vielä tämän vuoden aikana huippumalli Nokia 9:ää.

Jo julkistetuista laitteista löytyy tietysti Android-käyttöjärjestelmä, joka on myyntiintulohetkellä versiossa 7.1.1. Kyseessä on varsin uusi versio Androidista, mutta suurempi kysymysmerkki on laitteiden päivitettävyys.

Nyt HMD Globalilta on onneksi kuulunut hyviä uutisia niille, jotka harkitsevat uusien Nokia-älypuhelinten ostamista. Yhtiö on vahvistanut TechRadarille, että kaikki kolme jo julkistettua Android-laitetta päivittyy tulevaan Android-versioon.

Hiljattain myös mm. OnePlus vahvisti viime vuotisten mallien saavan tärkein Android O -päivityksen. Android O tuo mukanaan mm. uuden picture-in-picture-ominaisuuden, päivitetyt ikonit sekä uudistuneet asetukset. Lisätietoa päivityksestä löydät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Anto desouza (vahvistamaton)

1

Hei,

Näen verkkosivuilla www.puhelinvertailu.com ja sen impressive.I ihme jos sisältö tai julisteita mainonta vaihtoehtoja sivuston?

Mikä on hinta, jos haluamme laittaa artikkeli sivuston?


Kippis
Anto desouza

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja