Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Android-pohjaiset Nokiat tulevat pian myyntiin Suomessa

Manu Pitkänen

Uudet Android-pohjaiset Nokiat tulevat pian myyntiin Suomessa
HMD Globalin ensimmäiset Nokia-merkkiset älypuhelimet Nokia 3, 5 ja 6 tulevat Suomessa myyntiin kesäkuun aikana.

Nokia 3 on saatavissa 13. kesäkuuta alkaen, kun taas Nokia 5 ja Nokia 6 tulevat kauppoihin 20. kesäkuuta. Nokia 3:n suositushinta Suomessa on 149 euroa, Nokia 5:n 199 euroa ja Nokia 6:n 249 euroa. HMD Global aloitti toukokuun lopulla Nokia 3310 -peruspuhelimen myynnin Suomessa.

Uusien Android-pohjaisten Nokia-puhelimien myyntivaltiksi on määritelty mahdollisimman pelkistettynä pidetty Android-käyttökokemus, joten HMD Global ei ole lähtenyt kustomoimaan käyttöjärjestelmää omanlaiseksi toisin kuin useimmat muut valmistajat. Kevyenä pidetty ohjelmistokehitys tuo mukanaan muutamia etuja. HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpelan mukaan kuluttajat tulevat saamaan turvallisen ja ajan tasalla olevan ohjelmiston puhelimiinsa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja