Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone oppii uusille tavoille – Androidista tuttu ominaisuus tulossa

1
Manu Pitkänen

iPhone oppii uusille tavoille – Androidista tuttu ominaisuus tulossa
Apple ottaa joskus hyvinkin jäykästi vastaan uudet teknologiat, minkä takia yhtiön tuotteiden tekniset ominaisuudet voivat tuntua osittain jälkeenjääneiltä. Apple on ollut esimerkiksi hyvin varovainen ottamaan käyttöön NFC-lähitunnistusteknologiaa, joskin sitä käytetään jo iPhoneissa ja Apple Watchissa Apple Pay -maksujen suorittamiseen.

Vaikuttaisi vahvasti siltä, että Apple on vihdoin valmis laajentamaan NFC:n hyödynnettävyyttä iPhoneissa ja Apple Watcheissa. Uuden iOS 11 -käyttöjärjestelmän kehittäjädokumentaatiosta on nimittäin löydetty uusi Core NFC -ohjelmointirajapinta, jota hyödyntämällä sovelluskehittäjtä voivat käyttää iPhonien NFC-sirua erilaisten tagien lukemiseen. NFC:n käyttö ei siis rajoitu enää pelkästään Apple Payhin.

Apple Watchin uusi watchOS 4 -käyttöjärjestelmäkin antoi vihiä NFC:n laajemmasta hyödynnettävyydestä, sillä uuden ohjelmiston myötä Apple Watch voidaan parittaa kuntosalilta löytyvien laitteiden kanssa. Näin saat laitteiden keräämän tiedon haltuusi ja niitä voidaan hyödyntää Apple Watchin kuntoilusovelluksissa.Core NFC vaikuttaisi rajoittuvan kuitenkin vain iPhone 7:ään ja iPhone 7 Plussaan. Vanhemmissa puhelimissa NFC:n käyttö rajoittuu Applen mobiilimaksujärjestelmään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.