Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn uusi älykello esitelty – Kauttaaltaan näyttöä

1
Manu Pitkänen

Sonyn uusi älykello esitelty – Kauttaaltaan näyttöä
Sony on aloittanut uuden FES Watch U -älykellon myynnin Japanin markkinoilla. Alkuperäisen FES Watchin tapaan uudessa mallissa kellon näyttötaulu sekä hihna on valmistettu E Ink -näytöstä.

Koska kello on käytännössä kauttaaltaan vähävirtaista ja yksiväristä näyttöä, voidaan sen hihnan ulkoasua päivittää yhtä näppärästi ja nopeasti kuin vaikkapa tietokoneen taustakuvaa. Tyyliään usein vaihtavien ei siis tarvitse ostaa lukuisia hihnoja, kuten Apple Watchin kanssa pitää. Kellossa on toinenkin myyntivaltti muihin elektronisiin kelloihin nähden: kolmen viikon akkukesto.

Uutta FES Watch U:ssa on pyöreän näyttötaulun ympärille lisätty metallinen kehys, joka luo hieman laadukkaampaa ja ryhdikkäämpää vaikutelmaa.

Halvalla kello ei kuitenkaan ranteeseen lähde. Premium Black -versio maksaa Japanissa 60 000 jeniä (485 euroa) ja tavallinenkin versio 46 000 jeniä (372 euroa), kun alkuperäinen kello maksoi vain 29 700 jeniä (240 euroa). Japanin ulkopuolella kello tuskin tulee myyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

arcanix
arcanix

1

Lainaus:

Sonyn uusi älykello

Kellossa on 24 esiasennettua ulkoasua, mutta siinä ei ole minkäänlaisia älytoimintoja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja