Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotiko ensimmäinen Samsungin Note8-mainos?

Puhelinvertailu

Vuotiko ensimmäinen Samsungin Note8-mainos?
Samsungin seuraavan huippumallin julkaisua odotetaan herkeämättä. Kyseessä on ehkäpä vielä Galaxy S8 -mallia tärkeämpi julkaisu, kun yhtiö tuo markkinoille uuden Note-huippupuhelimen.

Vaikka julkaisuun on aikaa vielä pari kuukautta, niin olemme jo nähneet vuotaneita kuvia kyseisestä laitteesta, yksi niistä yllä. Näiden vuotojen perusteella Twitterissä hiljattain julkaistu uusi kuva saattaa olla ensimmäinen kerta, kun näemmä kyseisen laitteen Samsungin aidossa mainosmateriaalissa.

Uudessa kuvassa laite esiintyy pelkistettynä ja näyttö pois päältä. Vieressä on ainoastaan Galaxy Note8 -teksti sekä jotain kiinaksi, jota emme tässä vaiheessa saaneet todennettua. Twitter-viestissä vuotajan mainitsema "Great" on tiettävästi laitteen koodinimi.

Jos kyseessä on todellinen laite, niin kuva paljastaa lähinnä vahvistetun Infinity Display -näytön, mutta ei kerro esimerkiksi sormenjälkilukijasta. Huhujen mukaan Samsung olisi luopunut Galaxy S8:n jälkeen takana sijaitsevasta sormenjälkilukijasta. Galaxy Note8:ssa sitä on huhuttu jopa näyttöön sijoitetuksi, joka olisi täysin uudenlainen ratkaisu.


Luonnollisesti tämäkin Weibosta alkunsa saanut vuoto kannattaa ottaa kovasti varauksella, sillä mitään vahvistusta sen todenperäisyydestä aiempia vuotoja lukuunottamatta ei ole.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja