Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus paljasti The Vergelle valtaisan määrän OnePlus 5 -prototyyppejä

1
Puhelinvertailu

OnePlus paljasti The Vergelle valtaisan määrän OnePlus 5 -prototyyppejä
OnePlus 5 esitellään huomenna illalla Suomen aikaa, ja jo nyt tiedämme valtaisasti tulevasta laitteesta, mutta viimeisen puolen vuoden aikana huhuja ja vuotoja laitteesta on kuultu ja nähty tusinoittain.

Vaikka ehkäpä useimmat näistä epävirallisista tiedoista ei enää pidä paikkansa, nyt kun tiedämme pitkälti julkaistavan laitteen, niin monet näistä pitivätkin mahdollisesti paikkansa julkaisuhetkellä. Tämän paljastaa yhtiön esittelemät prototyyppilaitteet, jotka The Verge ikuisti Kiinan Shenzhenin matkalla, jossa haastattelivat yhtiön johtoa.

Itse artikkeli käsittelee pitkälti laitteen kameraa, joka on yhtiön mukaan tärkein uusi ominaisuus OnePlus 5:ssä, mutta kaksoiskameran lisäksi nähdään kuva, jossa on yli tusinan verran erilaisia prototyyppiversioita kesän uutuuspuhelimesta kuluneen vuoden ajalta.


Kuvasta paljastuukin, että monet huhut esimerkiksi pystysuunnan kaksoiskamerasta, suorista antenniviivoista, koko laitteen levyisestä kameramodulista ovat pitäneet paikkansa jossain vaiheessa. Koska OnePlus sijaitsee maailman johtavassa teknologiateollisuuden tuotantokaupungissa, niin laitteiden prototyyppien luominen on nopeaa, joka on iso syy suureen määrään fyysisiä kokeiluja.

The Verge on koostanut Shenzhenin reissusta kattavan artikkelin ja mielenkiintoisen videon, joka kannattaa ehdottomasti katsastaa täältä.

Kuva: Dan Seifert / The Verge


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja