Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on uusi OnePlus 5

3
Manu Pitkänen

Tällainen on uusi OnePlus 5
High-end-älypuhelinmarkkinoita myllertänyt OnePlus on esitellyt uuden version yhtiön huippumallista. Yhtiö lähti aikoinaan liikkeelle kulmalla, jossa se pyrki tuomaan markkinoille mahdollisimman kovilla spekseillä varustetun puhelimen, mutta myyden sitä hyvin edulliseen hintaan. Nyt yhtiön mukaan teknisillä tiedoilla ei ole suurtakaan merkitystä.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että OnePlus 5 olisi tekniikaltaan eilisen päivän puhelin, vaan panoksia on laitettu aiempaa enemmän muotoiluun ja laatuun. Puhelimen pyöreäreunainen muotoilu antaa voimakkaan mielikuvan edellisistä iPhone-malleista. OnePlus 5:stä tosin löytyy 3,5 millimetrin liitin kuulokkeiden kiinnittämistä varten, toisin kuin uusimmista iPhoneista.

Suorituskyvystä vastaa Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri sekä 6 / 8 gigatavua käyttömuistia (LPDDR4X). Tallennustilavaihtoehtoja on tarjolla kaksi 64 ja 128 gigatavua. Takapuolelta löytyy 16 ja 20 megapikselin kennoilla varustettu kaksoiskamerajärjestelmä, joista jälkimmäinen on varustettu tele-objektiivilla. Kennojen edessä olevan optiikan aukkoluku on vastaavasti f/1,7 ja f/2,6. Kahden kameran järjestelmällä saadaan puhelimeen lisätty optinen zoom sekä niin sanottu bokeh-efekti kasvokuviin.OnePlus 5:n 5,5-tuumainen AMOLED-näyttö on tarkkuudeltaan Full HD -tasoa ja se tukee DCI-P3-väriavaruutta. Dash Charge -pikalatausta tukevassa puhelimessa on 3300 milliampeeritunnin akku, mikä on 10 prosenttia enemmän kuin Galaxy S8:ssa.

OnePlus 5 maksaa 499 euroa (64 GB, harmaa) ja 559 euroa (128 GB, musta). Puhelin tulee saataaville 27. kesäkuuta, mutta ennakkotilaajille puhelimet toimitetaan heti huomisesta alkaen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Ikävää kun noiden OnePlussien hinta nousi joka julkaisussa, ei ole enää mikään Flagship killer vaan kiinalainen "ok" puhelinmerkki muiden joukossa. Kiinnostaisi tietää mikä on Oneplussan tulevaisuuden myyntivaltti erottuakseen muista.

Vastaa
pentsu
pentsu

3

Ilmeisesti tämä:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

...käyttömuistia (LPDDR4X)


tai tämä:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

se tukee DCI-P3-väriavaruutta


selittää puhelimen hinnan... Tarkoitan että mitä ...ttua tuo tarkoittaa ja miksi tällaisissa jutuissa ei voida kertoa sitä suomeksi? Ehkä jutun kirjoittaja ei itsekään sitä tiedä.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti karmakameli:

Eikä ympäristösuojausta.

Ympäristösuojaus? Millä tavalla tämä on hoidettu niissä puhelimissa joita suosit?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja