Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus pahoittelee uutuuspuhelimen toimitusongelmia: "Suosio ylitti optimistisimmatkin arviot"

2
Puhelinvertailu

OnePlus pahoittelee uutuuspuhelimen toimitusongelmia: Suosio ylitti optimistisimmatkin arviot
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen ja se otettiin odotetusti vastaan hurraa huutojen saattamana. No, olihan laitteessa muutama vika, joihin keskityttiin riippuen arvostelijasta vähemmän tai enemmän. Jonot kuitenkin saatiin aikaiseksi popup-liikkeiden edustoilla ja netissä myynti oli sitäkin hurjempaa.

Yhtiö lähetti viikonloppuna sähköpostia asiakkailleen, jossa se pahoittelee viivästyksiä, joiden kohteena ovat laitteen heti esittelyn jälkeen netissä tilanneet. OnePlussan oli tarkoitus saada ensimmäinen nk. Early Drop -erä asiakkaille vain muutamassa päivässä, mutta on joutunut pidentämään toimitusaikoja.

Yhtiö kertoo, että se varautui parhaalla mahdollisella tavalla, mutta suosio yllätti jopa optimistisimmatkin arviot ja siksi joidenkin toimitukset ovat myöhässä. 1-2 työpäivän myöhästymisestä yhtiö tarjoaa Yhdysvalloissa 5 dollarin kuponkia, jonka voi käyttää yhtiön verkkokaupassa.

OnePlus ei ole kertonut tarkkoja myyntimääriä, jotka saatiin aikaan ensimmäisenä ennakkomyyntipäivänä. Mikäli laitetta ei ostanut popup-myymälöistä tai Early Drop -kampanjasta netistä, niin virallinen myynti alkaa huomenna 27. päivä. Yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei kuitenkin kertoi Twitterissä viime viikolla, että yhtiön myyntiennätys meni uusiksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Lukija (vahvistamaton)

1

Halpa markkinointi kikka. Ennustan että tulevassa iphonessa sama "ongelma".

Vastaa
arivesa
arivesa

2

Sen kohdalla on kuulemma lisäksi ihan oikeakin valmistusongelma,kun toivottuja näyttöjä ei löydykään noin vain. Ne pitää jonkun osaavan ensin tehdä ja myydä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja