Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung-pomo siirtyi Nokia-johtajaksi

Matti Vähäkainu

Samsung-pomo siirtyi Nokia-johtajaksi
Nokia on kertonut nimittäneensä uuden johtajan Technologies-yksikölleen. Uusi johtaja on Gregory Lee, jolla on takanaan merkittävä ura Samsungin leivissä. Gregory Lee johti Samsungin elektroniikkayksikköä Yhdysvalloissa.

13 vuoden Samsung-uran jälkeen Gregory Lee siirtyy Nokian palvelukseen. Samsungilla Lee vastasi Samsungin Pohjois-Amerikan koko elektroniikkaosaston toiminnasta, joten osaamista kertyi mm. kuluttajaelektroniikasta ja erityisesti tietysti älypuhelimista.
Uusi työpaikka Nokian Technologies-yksikön johtajana Kaliforniassa tarjoaa samankaltaisia haasteita, mutta keskittyen esimerkiksi virtuaalitodellisuuteen ja digitaalisiin terveystuotteisiin. Technologies-yksikön lisäksi Nokialla on Networks-yksikkö, joka kehittää verkkotuotteita.

Lee on ollut Samsungilla useissa johtaja-asemissa niin toimitusjohtajana kuin markkinointipomona. Ennen Samsungia puolestaan työkokemusta kertyi Johnson & Johnsonilta, Kellogg'silta ja Procter & Gamblelta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja