Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung-pomo siirtyi Nokia-johtajaksi

Matti Vähäkainu

Samsung-pomo siirtyi Nokia-johtajaksi
Nokia on kertonut nimittäneensä uuden johtajan Technologies-yksikölleen. Uusi johtaja on Gregory Lee, jolla on takanaan merkittävä ura Samsungin leivissä. Gregory Lee johti Samsungin elektroniikkayksikköä Yhdysvalloissa.

13 vuoden Samsung-uran jälkeen Gregory Lee siirtyy Nokian palvelukseen. Samsungilla Lee vastasi Samsungin Pohjois-Amerikan koko elektroniikkaosaston toiminnasta, joten osaamista kertyi mm. kuluttajaelektroniikasta ja erityisesti tietysti älypuhelimista.

Uusi työpaikka Nokian Technologies-yksikön johtajana Kaliforniassa tarjoaa samankaltaisia haasteita, mutta keskittyen esimerkiksi virtuaalitodellisuuteen ja digitaalisiin terveystuotteisiin. Technologies-yksikön lisäksi Nokialla on Networks-yksikkö, joka kehittää verkkotuotteita.

Lee on ollut Samsungilla useissa johtaja-asemissa niin toimitusjohtajana kuin markkinointipomona. Ennen Samsungia puolestaan työkokemusta kertyi Johnson & Johnsonilta, Kellogg'silta ja Procter & Gamblelta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja