Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note Fan Edition saapuu Koreassa myyntiin ensi viikolla

1
Puhelinvertailu

Galaxy Note Fan Edition saapuu Koreassa myyntiin ensi viikolla
Galaxy Note7:n katastrofaalinen kohtalo sai monet epäilemään Samsungin koko Note-brändin kohtaloa. Melko varmaa kuitenkin on, että Samsung julkaisee tänäkin syksynä uuden Note-laitteen, joka kantaa todennäköisesti nimeä Note8.

Tämän lisäksi korealaisyhtiöstä huhuttiin jo kauan sitten, että sisäpiirissä olisi tehty päätöksiä, joiden perusteella aiemmin räjähdysalttiit puhelimet saataisiin vihdoin siihen kuntoon, että niitä voitaisiin edelleen myydä kaupoissa. Jälleen monet epäilivät, että tämä olisi tapahtumassa, sillä riski olisi liian suuri, eikä yhtiöllä olisi sellaiseen varaa.

Myöhemmin tänä keväänä kuitenkin varmistui, että Samsung todella tuo Galaxy Note7:n kolmannen kerran markkinoille. Toki kyseessä on laitteisto, joka on vielä tänäkin vuonna varsin pätevää, joten miljoonan laitteen heittäminen roskiin vaikuttaa vähintäänkin haaskaukselta.

Nyt Samsung on vahvistanut myös myyntitulopäivän. Ennakkotilaukseen siirtynyt uusi malli Samsung Galaxy Note Fan Edition, eli tuttavallisemmin Note FE, saapuu myyntiin kuluvan kuun 7. päivä eli ensi perjantaina.


Valitettavasti laitteita on saatavilla alkuun vain kotimaassa Etelä-Koreassa, eikä tässä vaiheessa ole virallista tietoa viedäänkö Note FE:tä muille markkinoille esimerkiksi Aasiaan, puhumattakaan Euroopasta tai Suomesta. On kuitenkin varsin mielenkiintoista nähdä kuinka korealaiset ottavat vastaan Note FE:n. Erityisesti, kun parin kuukauden päässä on todennäköisesti Note8:n julkistus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja