>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp uudistaa kameraominaisuutta pimeäkuvauksella

1
Matti Vähäkainu

WhatsApp uudistaa kameraominaisuutta pimeäkuvauksella
Maailman suosituin viestisovellus WhatsApp oli vuosikausia yksinkertainen ja muutamaan ydinominaisuuteen luottava sovellus, mutta Facebookin ostettua yhtiön 2014 on se pyrkinyt kehittämään uusia ominaisuuksia huomattavasti nopeampaa tahtia.

Nyt WhatsApp on saamassa kameratoimintoon uuden ominaisuuden. Phone Radarin mukaan WhatsApp on kehittänyt kuvausominaisuutta, joka parantaa sovelluksen ottamia kuvia erityisesti pimeässä.

Facebookin omistuksen aikana sovellukseen on tuotu mm. videopuhelut, ryhmäkeskustelut sekä uusimpana tilapäivitykset. Nyt tulossa on siis pimeäkuvaus, jolla sovelluksen sisällä olevalla kameratoiminnolla saa entistä parempia kuvia silloin, kun valoa ei ole kuvausympäristössä tarpeeksi.

Phone Radar kertoo, että ominaisuus on selvinnyt käännöstiedostoista, joissa vaaditaan käännöksiä kameran Night Mode -ominaisuudelle. Ominaisuus tarkoittaa, että kameranäkymään tulee uusi nappi, joka on tarkoitettu vain pimeäkuvia ottaessa.Tässä vaiheessa on tietysti epäselvää kuinka hyvä WhatsAppin pimeäkuvaus on, mutta voisi kuvitella, että valmistajien tai järjestelmän oman kameran kuvausominaisuudet ovat paremmat.

Tällä hetkellä WhatsAppin kameraominaisuus on varsin pelkistetty ja siitä löytyy zoomauksen lisäksi vain salaman sekä kameran (etu/taka) valinnat. Samasta kuvausnapista onnistuu puolestaan still-kuvien ja videoiden kuvaus.

Tämän lisäksi kuvaa on jälkikäteen mahdollista muokata mm. rajaamalla, kääntämällä, piirtämällä, kirjoittamalla ja emoji-kuvilla.

Käännöspyyntö on löytynyt vain iOS-versiolle, joten tässä vaiheessa ei ole tietoa onko se tulossa ainoastaan iPhone- ja iPad-sovelluksiin vai myös mahdollisesti Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

perhana
perhana

1

android versiossa ärsyttää kameran suljin-ääni jota en ainakaan itse ole onnistunut vaimentamaan, windows phone versiossa moista ongelmaa ei ollut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.