Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta on tulossa pitkästä aikaa miniversio Galaxy S8:sta?

Puhelinvertailu

Samsungilta on tulossa pitkästä aikaa miniversio Galaxy S8:sta?
Muutamia vuosia takaperin Samsungin yksi odotetuimmista puhelimista oli Galaxy S -huippumallin rinnalle julkistettu pienempi versio. Kun suuremmat puhelimet alkoivat yleistyä, niin yhtiö kuitenkin hylkäsi minimallin ja on päätynyt julkaisemaan vain suurempia puhelimia lippulaivamallistoon.

Nyt huhutiedot kertovat, että Samsung valmistelee jälleen huippupuhelimen pohjalta rakennettua miniversiota. Huhujen mukaan Galaxy S8 Mini on ulkoisesti tavallisen Galaxy S8 -mallin kaltainen, mutta sisältää heikomman teknisen varustelun.

Minimalliin odotetaan Snapdragon 835 -piirin sijaan Snapdragon 820 -piiriä, 64 gigatavun tallennustilan sijaan 32 gigaa sekä pienempää 5,3 tuuman kosketusnäyttöä. Laite ei kuitenkaan ole tällä tekniikalla yhtään surkea tapaus. Erityisesti laitteen viehättävyyttä nostaa reunukset minimoiva Infinity Display -näyttö, joita ei edullisemmissa puhelimissa ole nähty.


Huhu kannattaa tosin ottaa kovalla varauksella, sillä Samsung ei ole sitten Galaxy S5:n julkaissut miniversiota, joten julkistus olisi todellakin yllätys. Sen sijaan kestävämpi Galaxy S8 Active -malli on lähes satavarmasti tulossa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja