Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näyttöön sijoitettu sormenjälkilukija ensimmäistä kertaa videolla, tuleeko tämä uuteen iPhoneen?

1
Puhelinvertailu

Näyttöön sijoitettu sormenjälkilukija ensimmäistä kertaa videolla, tuleeko tämä uuteen iPhoneen?
Huhut ovat kertoneet, että Apple on pyrkinyt saamaan tulevaan iPhone-puhelimeen uudenlaista teknologiaa, joka mahdollistaa samanaikaisesti sekä koko etupaanelin kattavan näytön että sormenjälkilukijan etupuolella. Monet valmistajat pyrkivät tietysti samaan ja teknologiasta käydään kiivasta kilpailua.

Teknologia on kuitenkin erittäin vaikea toteuttaa, josta johtuen mm. Samsung ei saanut sitä Galaxy S8:aan tai väitetysti edes tulevaan Note8:aan.

Yksi valmistaja on kuitenkin jo nyt saanut teknologian esittelyvaiheeseen ja väitetysti pian myös julkaistua. Kiinalainen Vivo on esitellyt teknologiaa ja se nähdään nyt myös YouTube-videolla. Kuten oheinen video kuitenkin osoittaa, niin lukija ei ole missään nimessä yhtä nopea kuin nopeimmat virtanäppäimeen sijoitetut lukijat, ja mikäli Applen potentiaalinen teknologia on samalla asteella niin sitä ei varmaankaan nähdä iPhonessa.


Teknologia on kuitenkin erittäin todennäköisesti tulossa puhelimiin ennemmin tai myöhemmin, mutta onko Apple saanut sen sille asteelle, että se nähdään jo iPhone 8:ssa tänä syksynä?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Klikki uutinen ? vanhan uutisen toisto lisättynä Apple sanalla otsikkoon ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja