Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ongelmat uuden teknologian kanssa johtavat iPhonen myöhästymiseen?

Puhelinvertailu

Ongelmat uuden teknologian kanssa johtavat iPhonen myöhästymiseen?
Applen tulevista iPhone-malleista odotetaan tavalliseen tapaan valtavasti, mutta tällä kertaa ehkä vielä normaalia enemmän. Omenayhtiön odotetaan julkaisevan paitsi kolme erilaista mallia, niin tämän lisäksi yksi niistä on uudistunut valtaisasti edeltäjistään.

Uuteen iPhone 8:aan – tai millä nimellä yhtiö päättääkään sitä myydä – on huhuttu muun muassa koko etupaneelin kattavaa kosketusnäyttöä, kaksoiskameraa, näyttöön sisällytettyä sormenjälkilukijaa ja 3D-etukameraa. Mikäli Apple saa kaiken tämän mahdutettua iPhoneen, niin se on todella merkittävä uudistus ja teknologisesti vakuuttava saavutus.

Koska uudistukset ovat niin suuria ja osa niistä vielä erittäin uutta teknologiaa, jota ei ole markkinoilla päästy näkemään, niin ongelmiakin tietysti löytyy. Itseasiassa CNBC:n lähteiden mukaan ongelmat ovat niin suuria, että iPhone-julkistus voi myöhästyä viikkoja.

Apple on julkaissut uudet älypuhelimet vuosien ajan syyskussa, mutta tällä kertaa huhujen mukaan Apple joutuu siirtämään tapahtuman lokakuulle. Ainoastaan yksi iPhone-malli, iPhone 4s, on julkaistu lokakuussa.Toiset analyysit ovat puolestaan kertoneet, että Apple joutuu julkaisemaan iPhone 8:n puolivalmiina ja täydellisen hyödyn siitä saa vasta myöhemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tietysti aikaa tavanomaiseen julkistusaikaan on vielä n. kaksi kuukautta, joten kenties Apple saa ongelmansa, jos sellaisia todella on, selvitettyä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja