Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple voi joutua julkaisemaan ennätyksellisen kalliin iPhonen vajaavaisena

3
Manu Pitkänen

Apple voi joutua julkaisemaan ennätyksellisen kalliin iPhonen vajaavaisena
Ensi syksynä esiteltävästä iPhone 8:sta on povattu ennätyksellisen kallista, mutta vastineeksi saa myös edistyksellisempää tekniikkaa, josta muut iPhone-omistajat voivat vain haaveilla. Valitettavasti iPhone 8 tullaan ehkä julkaisemaan puutteellisena.

Fast Companylle puhuneen lähteen mukaan Applen iPhone 8 -kehitystiimi on alkanut panikoida uusien ominaisuuksien kanssa, koska niitä ei olla saatu toimimaan halutulla tavalla määräaikaan mennessä. Harmaita hiuksia Applen ohjelmistoinsinööreille aiheuttaa iPhone 8:aan suunniteltu langaton lataus sekä 3D-etukamera.

On hyvin todennäköistä, että molempien ominaisuuksien rauta tullaan sisällyttämään iPhone 8:aan, mutta ne ohjelmistollisten puutteiden takia tule toimimaan heti, vaan niiden aktivoimiseksi pitää asentaa myöhemmin julkaistava ohjelmistopäivitys. Fast Companyn mukaan sekä langattoman latauksen että 3D-kameran rauta toimii kuten on odotettukin, mutta ohjelmistoa ei olla saatu toimimaan tarpeeksi luotettavasti.iPhone 8 on ollut ongelmallinen puhelin Applelle muiltakin osin. Laitteeseen on tulossa koko etupuolen kattava OLED-näyttö, minkä takia yhtiö on joutunut miettimään sormenjälkilukijalle uutta paikkaa. Ensisijainen vaihtoehto on integroida se näyttöön, mutta se ei ole ollut mikään läpihuutojuttu, vaan Apple on joutunut harkitsemaan Touch ID -sensorin sijoittamista Android-tyyliin puhelimen takapuolelle. Fast Companyn mukaan on todennäköistä, että sormenjälkilukija tulee olemaan iPhone 8:ssa näytössä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jorejuhani
jorejuhani

1

"Apple voi joutua julkaisemaan ennätyksellisen kalliin iPhonen vajaavaisena"
toimittajan sanavarasto lienee vajavainen :)

Vastaa
Temposaur
Temposaur

2

"Apple on joutunut harkitsemaan Touch ID -sensorin sijoittamista Android-tyyliin puhelimen takapuolelle."

Totta siltä osin, että osassa android-luureissa sensori tosiaan on takapuolella, mutta osassa se on sivussa tai etupuolella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja