Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook-sovelluksen kamera päivittyi uudella ominaisuudella

Puhelinvertailu

Facebook-sovelluksen kamera päivittyi uudella ominaisuudella
Facebook on viimeisen parin vuoden aikana pyrkinyt entistä tehokkaammin tuomaan uusia ominaisuuksia sen pikaviestimiin. Tällä yhtiö yrittää tietysti estää, että käyttäjät eivät tee joukkopakoa kilpaileviin sovelluksiin ainakaan ominaisuuksien takia.

Samalla yhtiö tietysti pyrkii uudistamaan myös ydinsovelluksen toimivuutta, jotta käyttäjät eivät olisi Facebookin sovelluksista ei käytettäisi ainoastaan Messengeriä ja WhatsAppia. Uusin uudistus Facebook-sovellukseen tuleekin kameraan.

Yhtiö on kaikessa hiljaisuudessa lisännyt sovelluksen kameraan uuden ominaisuuden. Joillekin jo julkaistu päivitys tuo kameraan ominaisuuden, jolla voi nauhoittaa GIF-animaatioita.

Videokuvan lisäksi GIF-animaatioon voi lisätä myös kehyksiä ja suodattimia.

Hiljattain GIF-animaatiot tuotiin Facebookin kommenteihin, joten on vain luonnollista, että nyt niitä voi luoda suoraan sovelluksen kamerastaosiosta. Ominaisuus ei tosin tue muita palveluita, joten animaatiot voi julkaista vain Facebookissa.


Päivitystä ei ole vielä julkaistu kaikkien saataville, joten kyseessä on todennäköisesti portaittainen julkaisu tulevien viikkojen tai kuukausien aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja