Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-perustajan Essential Phone saapuu myös Eurooppaan

Matti Vähäkainu

Android-perustajan Essential Phone saapuu myös Eurooppaan
Androidin aikoinaan perustanut teknologiaguru Andy Rubin perusti vajaa pari vuotta sitten yhtiön nimeltä Essential Products, tuttavallisemmin Essential. Tänä kesänä yhtiö esitteli myös ensimmäisen tuotteensa, Essential Phonen.

Yhtiön oli tarkoitus tuoda älypuhelin myyntiin pikimmiten, mutta ongelmat ovat riivanneet julkaisua. Tästä huolimatta Essential on kertonut FT:n mukaan, että laite saapuu myös Eurooppaan.

Yhtiöstä vahvistettiin FT:lle että laite tulee myyntiin Briteissä sekä manner-Euroopassa, mutta valitettavasti tarkempia tietoja saatavuudesta ei pystytty kertomaan. Puhelimen on kuitenkin määrä tulla myyntiin tällä puolen rapakkoa vielä tämän vuoden aikana.

Essential ei ole kuitenkaan saanut vielä myyntiin puhelinta edes Yhdysvalloissa, jossa sen piti olla kaupoissa jo viime kuussa.

Essential Phone on Android-puhelin, joka sisältää mm. 5,7 tuuman QHD-kosketusnäytön, kaksoiskameran, Snapdragon 835 -piirin ja 128 gigatavua tallennustilaa. Yhdysvalloissa sen hinnaksi odotetaan 699 dollaria.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja