Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian huhutut peruspuhelimet paljastettiin

1
Puhelinvertailu

Nokian huhutut peruspuhelimet paljastettiin
HMD Global on julkistanut kaksi uutta peruspuhelinta, jotka kantavat tietysti tunnettua suomalaisbrändiä. Kaksikko paljastui jo osittain FCC:n dokumenteista loppukuusta, mutta nyt ne ovat myös virallisesti paljastettu.

Laitteet kantavat nimiä Nokia 105 ja Nokia 130, joka kertoo osaltaan, että kyseessä on aivan edullisimman luokan puhelimet. Samalla nimet kertovat, että puhelimet ovat uudet versiot aiemmin samalla nimellä julkaistuista puhelimista.

Molemmista puhelimista löytyy uudistettu, modernimpi ulkonäkö, joka tarjoaa kuitenkin tutut numeronäppäimet ja muutenkin hyvin samanlaisen tekniikan.

Nokia Series 30+ -alustaa pyörittävät puhelimet sisältävät mm. 1,8 (Nokia 130) tai 1,4 (Nokia 105) tuuman värinäytön, neljä megatavua (kyllä, megatavua) RAM-muistia, FM-radion ja 2G GSM-yhteydet. Nokia 130 on saanut edellismallista poiketen myös VGA-kameran.

Molempien hinta on vain parin kympin luokkaa ja erityisesti suunnattu kehittyville markkinoille.

Nokia 105
Nokia 130

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja