Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiistää raportit S8:n heikosta myynnistä, myy paremmin kuin S7

Puhelinvertailu

Samsung kiistää raportit S8:n heikosta myynnistä, myy paremmin kuin S7
Samsungin tämän vuotinen lippulaiva on yksi kenties parhaiten onnistuneita Galaxy S -huippumalleja vuosiin. Niinpä myyntiodotuksetkin ovat korkealla, erityisesti, kun yhtiö kertoi valtaisista toimitusmääristä heti julkaisun jälkeen.

Myyntiluvut eivät välttämättä kuitenkaan ole olleet aivan niin huimia kuin on oletettu. Viime viikolla raportit Koreasta kertoivat, että myynti on ollut peräti heikompaa kuin viime vuonna Galaxy S7:n osalta.

Nyt Samsung on kommentoinut raporttia ja kiistänyt, että Galaxy S8:n myynti on heikompaa kuin samaan aikaan viime vuonna Galaxy S7:llä. Samsungin mobiiliosaston toimitusjohtaja DJ Koh on kertonut Taipeissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että Galaxy S8 -laitteiden myynti on ollut noin 15 prosenttia parempaa kuin samassa ajassa Galaxy S7 -mallien kohdalla.Samsung myöskin odottaa, että Galaxy S8 tulee myymään vuoden loppuun asti hyvin, vaikka siltä odotetaan uutta huippupuhelinta, Galaxy Note8:aa, myyntiin parin kuukauden kuluttua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja