Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttää Nokian seuraava puhelin – Haastaako se OnePlus 5:n?

1
Manu Pitkänen

Tältä näyttää Nokian seuraava puhelin – Haastaako se OnePlus 5:n?
HMD Globalin ensimmäiset Nokia-merkkiset puhelimet ovat tulleet jo markkinoille, joten nyt on aika suunnata katseet tuleviin tuotelanseerauksiin. Syksyn tullen luvassa on joukko high-end-puhelimien julkaisuja, kun puhelinmerkit parantavat asemiaan joulun sesonkimyyntiä ajatellen. HMD Global on ottamassa juhliin osaa omalla huippumallilla.

Evan Blass on jo vuotanut lehdistökuvan tulevasta Nokia 8 -älypuhelimesta. Ulkonäöllisesti uusi puhelin näyttää jopa erehdyttävän paljon edullisemmalta Nokia 5:ltä, jonka myynti alkoi Suomessa kesäkuun lopulla. Designin kierrätyksellä on todennäköisesti haettu kustannussäästöjä, kun samoja kuoria voidaan käyttää kahdessa laitteessa. Varastonhallinta ja toimitusketju pysyy näin yksinkertaisena.

Takakuoresta pilkistää kuitenkin suuri ero Nokia 5:een verrattuna. Kamerasta löytyy kaksi 13 megapikselin kennoa, minkä lisäksi puhelimessa käytetään Zeissin optiikkaa. Kameramoduulissa näyttäisi olevan kolmaskin aukko, mutta sen tehtävää ei ole mainintaa missään.Nokia 8:ssa käytetään Snapdragon 835 -suoritinta ja siitä löytyy neljä tai kuusi gigatavua käyttömuistia. 5,3-tuumaisen näytön resoluutio on QHD-tasoa. Hintaa puhelimelle kertyy noin 589 euroa ja se esitellään näillä näkymin heinäkuun lopulla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
_iKnow (vahvistamaton)

1

Tuskin siinä nyt ihan samoja kuoria käytetään... Näyttää toki melko samalta, mutta ei ne mielestäni identtiset ole.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja