Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin syksyn kovin julkistus nähdään elokuun 23. päivä

2
Manu Pitkänen

Samsungin syksyn kovin julkistus nähdään elokuun 23. päivä
Ei tarvitse olla kovin kummoinen meedio arvatakseen, että Samsungin seuraava Note-malliston älypuhelin julkistetaan viime vuoden tapaan elokuussa. Vielä vähemmän selvännäkijän taitoja tarvitaan nyt kun Samsung on alkanut kutsua lehdistöä 23. elokuuta järjestettävään lehdistötilaisuuteen.

Kutsukirje ei jätä mitään arvailujen varaan ja siitä selviää hyvin myös se, että seuraavassa Galaxy Note -älypuhelimessa aiotaan hyödyntää samanlaista Infinity Display -näyttöä kuin keväällä myyntiin tulleissa Galaxy S8 -älypuhelimissa. Kutsun pohja on ainakin hyvin samankaltainen kuin Galaxy S8 -kutsuissa.

Varsinainen esittelytilaisuus järjestetään New Yorkissa elokuun 23. päivänä. Tuttuun tapaan tästäkin Unpacked-tapahtumasta on tulossa suora verkkolähetys saataville.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja