Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jääkö Essential-puhelin sittenkin pelkäksi paperijulkaisuksi? Johtajat katoavat yhtiöstä

Manu Pitkänen

Jääkö Essential-puhelin sittenkin pelkäksi paperijulkaisuksi? Johtajat katoavat yhtiöstä
Androidin perustaneella Andy Rubinilla tuntuisi olevan täysi työ pitää uuden Essential-kasvuyrityksen rivit kunnossa. Yhtiöstä on jo lähtenyt muutama keskeinen johtaja ja nyt Google on napannut yrityksen riveistä käyttökokemuksesta vastanneen Liron Damirin.

Essential esitteli toukokuun lopulla Essential Phone -nimisen uuden Android-älypuhelimen, jolla tavoiteltiin laadukkaan designin ja tehokkaan raudan yhdistämistä samaan pakettiin. Puhelimessa käytettiin uudenlaista teknologiaa, kuten koko etupuolen kattavaa näyttöpaneelia. Puhelimen piti tulla 30 vuorokauden kuluessa esittelyn jälkeen myyntiin, mutta tätä lupausta ei koskaan lunastettu.

Vieläkään ei tiedetä koska Essential Phone tulee kauppoihin ja yhtiötä riepottelevan johtajakadon takia yhtiö ei välttämättä itsekään tiedä koska se saa puhelimen julkaisukuntoon.UX-pomon paikalta Googlelle siirtynyt Liron Damir vastaa jatkossa Google Home -älykaiuttimen muotoilun suunnittelusta. Aiemmin Damir on ollut Pebble-älykellon suunnittelija sekä ollut mukana webOS-käyttöjärjestelmän käyttöliittymän suunnittelussa HP:lla ja LG:llä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja