Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple nöyristelee Kiinassa – Poistaa VPN-sovellukset App Storesta

1
Manu Pitkänen

Apple nöyristelee Kiinassa – Poistaa VPN-sovellukset App Storesta
Kiinan taistelu VPN-palveluita vastaan näyttää etenevän tasaisen varmasti, sillä Apple on päättänyt poistaa paikallisen App Storen valikoimista suosituimmat VPN-sovellukset. Apple ei ole kommentoinut sovelluspoistoja.

Aiemmin heinäkuussa Bloomberg uutisoi Kiinan valmistelevan säädöstä, jolla kiellettäisiin kansalaisia käyttämästä VPN-palveluita. Tieto tuli julki pian sen jälkeen kun kaksi suosittua palveluntarjoajaa ilmoitti ilman kummempia perusteluita lopettavansa toiminnan maassa.

Kiinassa on voimassa tiukka Internet-sensuuri, jonka avulla hallinto pyrkii rajoittamaan kansalaisten tiedonsaantia. VPN-palveluita on käytetty juuri sensuurin kiertämiseen, joten Kiinalla on selkeä syy rajoittaa VPN-palveluiden käyttöä yrityskäytön ulkopuolella.

Sovelluskehittäjille lähetetyssä Apple perustelee VPN-sovellusten poistoa sillä, että App Storessa olevien ohjelmien on noudatettava paikallista lainsäädäntöä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

robsku
robsku

1

Tuosta saa kuvan, että ohjelmat olisi poistettu koko play storesta, mutta olettaisin, että tarkoitus oli sanoa niiden poistetun kiinan play storesta? Vai miten on?

älytöntähän tuo on jos ne on muultakin maailmalta poistettu...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja