Applen koodista paljastui todellinen löytö – Tältä seuraava iPhone näyttää

1
Manu Pitkänen

Applen koodista paljastui todellinen löytö – Tältä seuraava iPhone näyttää
Applen HomePod-älykaiutinta ei tule välttämättä heti ajatelleeksi seuraavan iPhonen tietovuotojen lähteenä, mutta kaiuttimen firmware-ohjelmistosta on todella löydetty iPhone-paljastuksia. Sinänsä mitään uutta spekulaatioiden narratiiviin paljastukset eivät tuo, mutta ne osoittavat vanhojen huhujen olleen ainakin oikeilla jäljillä.

HomePodin keskeneräisestä firmwaresta on on löydetty biometriseen tunnistautumiseen tarkoitettujen BiometricKit-ohjelmointityökalujen alta viitteitä kasvojentunnistukseen ja infrapunateknologiaan. Tähän asti BiometricKit-työkalupakista on löytynyt lähinnä Touch ID -sormenjälkilukija, mutta tulevaisuudessa sovelluskehittäjät pääsevät ilmeisesti käyttämään myös kasvojentunnistusta.

Koodista on löydetty myös D22-nimisiä viitteitä toistaiseksi julkistamattomaan laitteeseen. Kyseessä on kaikesta päätellen syksyllä esiteltävä OLED-näyttöinen iPhone – ainakin koodinimi on saatu linkitettyä puhelinikoniin, jonka koko etupuoli on kokonaan näyttöä. Kokonaisuutta rikkoo ainoastaan yläreunassa oleva lovi, johon on sijoitettu kamerasensoreita ja kaiutin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy M12 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy M12
213 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
500 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Power
115 € Proshop
129 € Lenovo

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.