Applen koodista paljastui todellinen löytö – Tältä seuraava iPhone näyttää

1
Manu Pitkänen

Applen koodista paljastui todellinen löytö – Tältä seuraava iPhone näyttää
Applen HomePod-älykaiutinta ei tule välttämättä heti ajatelleeksi seuraavan iPhonen tietovuotojen lähteenä, mutta kaiuttimen firmware-ohjelmistosta on todella löydetty iPhone-paljastuksia. Sinänsä mitään uutta spekulaatioiden narratiiviin paljastukset eivät tuo, mutta ne osoittavat vanhojen huhujen olleen ainakin oikeilla jäljillä.

HomePodin keskeneräisestä firmwaresta on on löydetty biometriseen tunnistautumiseen tarkoitettujen BiometricKit-ohjelmointityökalujen alta viitteitä kasvojentunnistukseen ja infrapunateknologiaan. Tähän asti BiometricKit-työkalupakista on löytynyt lähinnä Touch ID -sormenjälkilukija, mutta tulevaisuudessa sovelluskehittäjät pääsevät ilmeisesti käyttämään myös kasvojentunnistusta.

Koodista on löydetty myös D22-nimisiä viitteitä toistaiseksi julkistamattomaan laitteeseen. Kyseessä on kaikesta päätellen syksyllä esiteltävä OLED-näyttöinen iPhone – ainakin koodinimi on saatu linkitettyä puhelinikoniin, jonka koko etupuoli on kokonaan näyttöä. Kokonaisuutta rikkoo ainoastaan yläreunassa oleva lovi, johon on sijoitettu kamerasensoreita ja kaiutin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G60 – hinta laskenut -36%

Motorola Moto G60
306 € CDON
322 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 479 €

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 5 Lite
335 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 508 €

Honor X8 – hinta laskenut -31%

Honor X8
169 € Power
234 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 246 €

OnePlus Nord CE 2 – hinta laskenut -26%

OnePlus Nord CE 2
199 € Proshop
199 € DNA
369 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.