Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 8:aa voi olla lähes mahdoton saada ostettua julkaisun jälkeen

9
Manu Pitkänen

iPhone 8:aa voi olla lähes mahdoton saada ostettua julkaisun jälkeen
Apple aikoo esitellä iPhone 8 -älypuhelimen samaan aikaan iPhone 7s:n ja ja iPhone 7s Plussan kanssa, kertoo KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo. Hän on perinteisesti ollut hyvin perillä Applen toimitusketjun toiminnasta.

Kuon mukaan iPhone 8:n tuotekehitys etenee viimeiseen Product Verification Test -vaiheeseen elokuun puolivälissä ja sen massatuotannon on tarkoitus alkaa syyskuun puolivälissä. Tästä syystä puhelimen saatavuus on alkuvaiheessa hyvin heikko ja värivaihtoehdotkin rajoittuu kolmeen: mustaan, hopeaan ja kultaan. Kuon mukaan myös iPhone 7s:stä tulee alkuvaiheessa saataville edellä mainitut värivaihtoehdot.

iPhone 8:n tuotantotavoite kuluvalle kvartaalille on ainoastaan 2–4 miljoonaa kappaletta, mutta jo loka-joulukuussa puhelinta pitäisi pystyä valmistamaan 40–50 miljoonaa kappaletta. iPhone 7s -mallia Kuo odottaa valmistettavan 35–38 miljoonaa kappaletta ja 18–20 miljoonaa kappaletta isompaa iPhone 7s Plus -mallia. Apple selvästi odottaa, että kysyntä painottuu vuoden lopulla kalliimpaan iPhone 8 -malliin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

delic
delic

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

sitä ei myydä elinkaarensa aikana edes 40-50000000kpl

Tuo luku menee jo tänävuonna.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Llllmmmllllmmmll (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

sitä ei myydä elinkaarensa aikana edes 40-50000000kpl

Tuo luku menee jo tänävuonna.

No olisihan se aika ihme jos ei menisi neljääkymmentä puhelinta kaupaksi räh röh

Mutta ihan vakavasti, voi olla ettei oikeasti pääse noihin lukemiin jos huhut hinnasta pitää paikkansa. Moni varmasti tyytyy halvempaan 7S tai 7S plus malliin. Toki kolmen mallin yhteiset myyntiluvut tulevat varmasti tikkomaan tuon rajan. Myihän Apple viime vuonna miltei 80 miljoonaa iPhonea ennen vuoden vaihdetta ja seiska nyt oli vielä paljon pienempi uudistus mitä tämä tulee olemaan.

Vastaa
delic
delic

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Llllmmmllllmmmll:


Mutta ihan vakavasti, voi olla ettei oikeasti pääse noihin lukemiin jos huhut hinnasta pitää paikkansa.

Eihän 40-50 miljoonaa ole Applelle mitään. Tuo menee todennäköisesti jo ennen vuoden loppua. Enkä usko että hinta tulee olemaan este. Nytkin Applella on jo kääntynyt myynti enemmän ja enemmän kalliimman 7 plus mallin suuntaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Llllmmmllllmmmlll (vahvistamaton)

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Llllmmmllllmmmll:


Mutta ihan vakavasti, voi olla ettei oikeasti pääse noihin lukemiin jos huhut hinnasta pitää paikkansa.

Eihän 40-50 miljoonaa ole Applelle mitään. Tuo menee todennäköisesti jo ennen vuoden loppua. Enkä usko että hinta tulee olemaan este. Nytkin Applella on jo kääntynyt myynti enemmän ja enemmän kalliimman 7 plus mallin suuntaan.

Eihän se mitään ole Applelle, mutta jos viime vuonna myytiin se about 80miljoonaa luuria yhteensä joista enemmistö oli tavallinen seiska, niin itse veikkaisin että seuraavan syksyn myynneistä alle puolet on kasia, varsinkin jos hinta tulee olemaan siellä tonnin yläpuolella. Noh, Apple nyt on kyllä aina yllättänyt kaikki myynneillään joten eipä tässä voi muuta sanoa kuin että aika näyttää.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Llllmmmllllmmmlll:


jos viime vuonna myytiin se about 80miljoonaa luuria yhteensä joista enemmistö oli tavallinen seiska, niin itse veikkaisin että seuraavan syksyn myynneistä alle puolet on kasia, varsinkin jos hinta tulee olemaan siellä tonnin yläpuolella.

Viime vuoden viimeisellä neljänneksellä myytiin noin 80 miljoonaa luuria. Koko vuoden aikana huomattavasti enemmän.

Apple ei juurikaan avaa eri mallien myyntisyhdetta, viime vuoden viimeisellä neljänneksellä isomman plus mallin saatavuus oli erittäin rajattua, joten myyntimäärät, jos sellaiset jostain luotettavasti saa, eivät kerro aivan suoraan kysynnästä.

Jos Applella ollaan fiksuja, hinnoitellaan tuo paras malli niin ylös, että tuotantomäärät kohtaavat kysynnän edes kohtuullisesti.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

No jos hinta plussalla on enemmän kuin 1200€ niin jääkin ostamatta.

Applen kolmen uuden mallin nimeämistä ei ole julkistettu, mutta se tullee olemaan jotakin seuraavan tapaista:

iPhone 8 (päivitetty malli iPhone 7:sta)
iPhone 8 plus (päivitetty malli iPhone 7 plussasta)
iPhone 8 Pro tai Edition (täysin uusi design pienemmät reunat, uusia sensoreita jne)

Kahden ensimmäisen hinnoittelu tullee olemaan linjassa nykyisten hintojen kanssa, ehkä hieman alempi jos Apple kokee tarvetta markkinaosuuden kasvattamiseen.

Kolmannen saatavuus on rajattua joten se on järkevää hinnoitella huomattavasti kalliimmaksi. Yli tonni ei olisi yllätys. Jos hinta on liian alhainen (sekä absoluuttisesti että erotuksena "tavallisiin") joutuu se myymään ei oota vaikka tavallisia olisi saatavissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja