LG:ltä uudenlainen kamerapuhelin – Sisältää suurimman älypuhelimessa käytetyn aukon

Manu Pitkänen

LG:ltä uudenlainen kamerapuhelin – Sisältää suurimman älypuhelimessa käytetyn aukon
LG:n lehdistötiedotteen mukaan pian julkaistava V30-lippulaivapuhelin tulee olemaan markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, josta löytyy f/1,6-tason optiikka. Esimerkiksi Galaxy S8:ssa käytetään f/1,7-tason optiikkaa, joten V30:n kameran aukon koko on suurempi.

Suuremman aukon ansiosta kameran kennolle päätyy enemmän valoa, jolloin kuvien ottaminen onnistuu hämärässäkin lyhyemmillä valotusajoilla. V30:n erikoisuutena on myös se, että kameran optiikka on rakennettu lasista valmistetun linssin ympärille, kun perinteisesti älypuhelimissa käytetään muovisia linssejä. LG:n mukaan puhelimen kamera pystyy optiikkansa ansiosta taltioimaan aikaisempaa paremmin värejä.

Puhelimessa on kaksoiskamera, jossa on laser-pohjainen automaattitarkennus sekä optinen ja elektroninen kuvanvakain.

V30:n erikoisuuksiin LG:n mittapuulla kuuluu myös OLED-pohjainen FullVision-näyttö. LG ei ole käyttänyt OLED-paneeleita älypuhelimissaan vuonna 2015 lanseeratun GFlex 2:n jälkeen. FullVision-markkinointitermi tarkoittaa, että näyttö kattaa älypuhelimen etupuolen kokonaan – samalla tavalla kuin G6:ssa.LG julkistaa V30:n elokuun 31. päivänä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.