Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin

1
Manu Pitkänen

Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä 23 eri maassa.

Marketplace on nimensä mukaisesti "kauppapaikka" eli sen kautta Facebookin käyttäjät voivat ostaa ja myydä käytettyjä tavaroita. Kyse on siis käytännössä nettikirpputorista Facebookin sisällä. Tarvetta vaihtaa tavaraa ja rahaa netissä on palvellut tähän asti Ryhmien alle luodut kirpputorisivut, jotka Marketplace tekee nyt käytännössä tarpeettomiksi.

Facebookin Marketplaceen pääsee webissä avaamalla osoitteen facebook.com/marketplace ja mobiilissa painamalla näytön alareunassa olevaa myyntikojuikonia. Alueen kautta voi etsiä lähialueella myynnissä olevia tavaroita sekä lisätä tavaraa myyntiin. Myynti-ilmoituksia pystyy selaamaan Marketplacen kautta teemoittain eli voit suodattaa lähialueen ilmoituksista näkyviin vain elektroniikkaan liittyvät tavarat.


Marketplace avattiin Yhdysvalloissa viime syksynä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja