Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna

2
Manu Pitkänen

OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen.

OnePlus on reilun vuoden vanha ja 3T esiteltiin vain yhdeksän kuukautta sitten. Yleensä lippulaivapuhelimet päivittyvät ainakin seuraavan parin vuoden ajan uusimpaan käyttöjärjestelmään, mutta OnePlussalla näytetään tinkivän ohjelmistotuessa. Vaikka OnePlus 3 ja 3T eivät päivitykään Android O:n jälkeen tuoreimpaan käyttöjärjestelmään, niin tietoturvapäivityksiä on kuitenkin luvassa.

Tieto puhelimien ohjelmistopäivityksistä tuli ilmi OnePlussan tuotejohtajan foorumikirjoituksesta. Jää nähtäväksi jääkö "Android P" viimeiseksi päivitykseksi OnePlus 5:n tapauksessa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

sanzebs
sanzebs

1

Jaaha. Tosi kiva. Jokos joku EU säädös vois tulla, että yhtiöt pitäisi vuotta kauemmin ihan hyvin toimivat puhelimet päivitettyinä -.-

Vastaa
Näppishemmo
Näppishemmo

2

Onneksi Lineage OS romia tuetaan luultavasti vuosia One Plus 3 päivitystuen loppumisen jälkeen. Sain sillä itse One Plus 2 malliin uusimman Android 7.1 version vaikka One Plus lopetti sen tukemisen Android 6 versioon. Asennuskaan ei ollut hirveen vaikea.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.