Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista

1
Manu Pitkänen

Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista
Useiden Android-vuotojen takuuvarma lähde, Evan Blass, on julkaissut Twitter-tilinsä kautta lehdistökuvan myöhemmin tässä kuussa esiteltävästä LG V30 -lippulaivapuhelimesta. Kuten odottaa saattoi, V30:ssä käytetään koko etupuolen kattavaa FullVision-näyttöä.

LG itse asiassa paljasti tiedon itse virallisessa lehdistötiedotteessa jo aiemmin, mutta Evan Blassin vuodon ansiosta tiedämme nyt miltä OLED-näyttöinen puhelin käytännössä näyttää. V30:n näyttöä kiertää kiiltävä metallinen kehys ja takapuolelta löytyy kaksoiskamerajärjestelmän lisäksi sormenjälkilukija.

Näyttöön integroitava sormenjälkulukija ei selvästikään ole vielä kaupallistettavaa teknologiaa. Sen sijaan LG on lisännyt V30:n näyttöön haptista teknologiaa, jonka ansiosta kosketusnäytön kautta voidaan välittää tuntoaistimuksia.

Kaksoiskamerajärjestelmässä käytetään LG:n lehdistötiedotteen mukaan lasista valmistettuja linssejä, joiden avulla kameran aukkolukua on saatu kasvatettua f/1,6:een.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jaakko_O
Jaakko_O

1

Kait se pakko tähä puhelimeen tyytyä ku markkinoille ei ilmeisesti ole tulossa puhelinta jossa olisi kapeat näytön yla- sekä alareunukset ja 16:9 kuvasuhde. Tuo 18:9 kuvasuhde tekee vaan androidin käyttämisestä hankalaa, mutta onhan tämä 18:9 kuitenki hieman parempi kuin samsungin 18.5:9. Kunhan vain tuo puhelimessa oleva Floating Bar ei pilaisi tätä puhelinta kokonaan. Toivottavasti tuon Floating Barin saa poistettua käytöstä tai saisi pois edes launcheria vaihtamalla. Harmillista tuo uusi kuvasuhde trendi joka hankaloittaa puhelimen käyttämistä sekä tekee myös puhelimista pitkän omaisia ja rumia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja