Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville

3
Manu Pitkänen

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se on valmis aloittamaan ensimmäisen puhelimensa myynnin. Alun perin Essential Phonen piti olla myynnissä jo kesäkuun aikana.

Kesällä ennakkorekisteröinnin tehneitä asiakkaita pyydetään täyttämään maksutiedot puhelimen lunastamiseksi, minkä jälkeen laite luvataan toimittaa asiakkaalle seitsemän päivän kuluessa. Muut voivat tällä hetkellä tehdä ennakkovarauksen yhtiön omassa verkkokaupassa, Best Buyssa tai Sprint-operaattorin kautta. Tällä hetkellä tuote on myynnissä vain Yhdysvalloissa.

Essential Phonen tekee eroa muihin älypuhelimiin uudenlaisella muotoilulla, jonka keskiössä on lähes koko etupuolen kattava edge-to-edge-näyttö. Etupuolen yhtenevää pintaa rikkoo ainoastaan puhelimen yläosaan sijoitettu 8 megapikselin etukameran lovi. Puhelimen teknisiin ominaisuuksiin kuuluu myös Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua käyttömuistia, 13 megapikselin kaksoiskamera (toinen mustavalkoinen) ja 3040 milliampeeritunnin akku. Hintaa puhelimella on 699 dollaria.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (3)

Calileon
Calileon

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti miiu74:

Ettei vaan kävis niinkuin Jollan keissi. Maksetaan, ja odotellaan puhelinta...

Joukkorahoitus ja verkkokauppa on kaksi eri asiaa joissa on eri lainsäädäntö ja velvollisuudet. Joukkorahoitus on sijoittamista yritykseen ja kuten kaikessa sijoittamisessa, on myös siinä riski menettää rahansa. Jolla palauttaa rahoja laitteen tilanneille pikkuhiljaa vaikka periaatteessa sillä ei ole velvollisuutta palauttaa. Verkkokauppa jos jättää tilatun ja maksetun tuotteen toimittamatta syyllistyy se petokseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Calileon:

Verkkokauppa jos jättää tilatun ja maksetun tuotteen toimittamatta syyllistyy se petokseen.


Riippuu lainsäädännöstä, ja yleensä siitä miksi on jätetty toimittamatta. Suomessa esimerkkejä kun ei ole toimitettu, eikä palautettu rahoja ja ei kyse mistään petoksesta, eli jos epäilystä niin kananttaa käyttää maksutapoja joissa turva tuollaisia tapauksia varten.

Lainaus:

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan


Uutisen perusteella ei pelkoa, toimituksella ehkä parempaa tietoa kuin muilla ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.