Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava Android on nimeltään Oreo – Päivitys Nokioihin tulossa jo tänä vuonna

2
Manu Pitkänen

Seuraava Android on nimeltään Oreo – Päivitys Nokioihin tulossa jo tänä vuonna
Oreo on ollut yksi suosituimmista veikkauksista Android O:n nimeksi ja tällä kertaa veikkaukset osuivat täysin nappiin. Google on nimittäin paljastanut Android O:n lopullisen nimen olevan Android Oreo.

Android Oreo -ohjelmistopäivityksen jakelu alkaa tuttuun tyyliin Pixel- ja Nexus-laitteista ja saatavuus paranee hiljalleen muihinkin laitteisiin merkistä ja operaattorista riippuen. Suosituimpiin Android-lippulaivoihin päivitys tulee aiempien vuosien perusteella todennäköisesti joskus vuodenvaihteen aikoihin. Nyt laitevalmistajat ovat saaneet Android Oreon lopullisen AOSP-koodin käsiinsä ja ne voivat kustomoida sitä laitteisiinsa sopivaksi.

Essential, General Mobile, HMD Global, Huawei, HTC, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp ja Sony ovat sitoutuneet julkaisemaan Android 8.0 Oreo -päivityksiä tämän vuoden loppuun mennessä.

Android 8.0 Oreo sisältää tuen sovellusten PiP-käytölle eli näet esimerkiksi videopuhelun toisen osapuolen samalla kun tarkistat kalenterista aikatauluasi. Uutta on myös "ilmoituspisteet", joiden avulla voi tarkistaa sovelluskohtaisesti niiden lähettämiä ilmoituksia ikonia painamalla. Android Oreo sisältää myös uusia tietoturvaomianisuuksia sekä tuen Instant Apps -sovellussuoratoistolle.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Näppishemmo
Näppishemmo

1

Lineage OS myötä tämän tulee saamaan moneen jo valmistajan hylkäämään laitteeseen. Android kännyköiden ja tablettimien rauta alkaa olla sen verran tehokasta että raudan puolesta mennään yli 5-vuotta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo:

Android kännyköiden ja tablettimien rauta alkaa olla sen verran tehokasta että raudan puolesta mennään yli 5-vuotta.


Googlesta se riippuu, mitä rautaominaisuuksia se tulevissa versioissa tarvitsee ja mitä niistä se tukee, ja siltikin voi mennä rikki mallikohtaiset versiot.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja