Tässä on Samsungin Galaxy Note8 -huippupuhelin – Näin paljon se maksaa Suomessa

3
Manu Pitkänen

Tässä on Samsungin Galaxy Note8 -huippupuhelin – Näin paljon se maksaa Suomessa
Samsung esitteli tänään New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Galaxy Note8 -älypuhelimen. Yhtiön tuoteportfoliossa isojen high-end-puhelimien sarjaan kuuluvalla puhelimella yritetään palauttaa kuluttajien luottamus Note-puhelimiin, jotka saivat kovan kolhun maineeseensa viime vuonna Galaxy Note7:n akkuongelmien takia.

Galaxy Note8 noudattaa Galaxy S8:sta tuttua muotoilua, jonka lähtökohtana on puhelimen etuopuolen lähes kokonaan kattava Infinity Display -näyttö. Edes fyysinen kotinäppäin ei enää mahdu puhelimeen ja sormenjälkilukija onkin jouduttu siirtämään takapuolelle kameran viereen. Puhelimessa on 6,3 tuuman Quad HD+ -näyttö (2960x1440 pikseliä), joka kaarevoituu puhelimen reunoilla. Muotoilullisesti Note8 on hieman Galaxy S8:aa kulmikkaampi.

Puhelimessa käytetään 10 nanometrin prosessilla valmistettua kahdeksanytimistä suoritinta ja käyttömuistia löytyy kuuden gigatavun edestä. Varsinaisesti uutta on siirtyminen kaksoiskamerajärjestelmään: pääkamera koostuu laajakulmaisesta (f/1,7) optiikasta sekä toisesta kaksinkertaisen optisen zoomauksen mahdollistavasta tele-optiikasta. Molempien optiikoiden takaa löytyy 12 megapikselin kenno. Puhelimessa on myös optinen kuvanvakain.Isosta koosta huolimatta Galaxy Note8:n akku ei ole mitenkään poikkeuksellisen suuri, vain 3300 milliampeerituntia. Tallennustilaa on 64 gigatavua (tukee microSD-kortteja).

Samsung Galaxy Note8:n myynti alkaa 15. syyskuuta. Laitteen suositushinta on 1029€. Puhelimen ennakkotilaajat saavat Samsung DeX -telakan ilmaiseksi. Värivaihtoehtoja on saatavilla kaksi, musta ja kulta. Lisäksi ostaja voi valita joko Single- tai Dual-SIM-vaihtoehdon.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (3)

Näppishemmo
Näppishemmo

1

Kyllä on hintaa senverran että kuluttajan ei ole mitään järkeä tätä ostaa. Ehkä sitten jos firma tarjoaa työpuhelimeksi niin voisi harkita kun ei tarvitse itse maksaa.

Vastaa
perhana
perhana

3

Samsunghan aikoinaan aloitti galaxy malliston sillä S1:llä jonka oli tarkoitus olla iphonen veroinen puhelin mutta edullisemmalla hinnalla... ilmeisesti sitten jossain vaiheessa totesivat että koska eivät iphonen veroista puhelinta kuitenkaa saavat tehtyä, niin tehdään siitä edes yhtä kallis, tai kalliimpi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.