Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel-puhelimet tulevat pian – Sisältävät täysin uuden piirin

1
Manu Pitkänen

Googlen Pixel-puhelimet tulevat pian – Sisältävät täysin uuden piirin
Google aikoo esitellä toisen sukupolven Pixel-puhelimet lokakuun viidentenä päivänä, kertoo Evan Blass Twitterin välityksellä. Paremmin @evleaks-nimimerkillä tunnettu vuotaja tietää kertoa myös, että Pixel 2 -puhelimissa käytetään toistaiseksi julkistamatonta Snapdragon 836 -järjestelmäpiiriä.

Aiemmin on selvinnyt myös, että toisen sukupolven Pixel-puhelimissa on neljä gigatavua käyttömuistia, kaksi eteenpäin osoittavaa kaiutinta ja tuki always-on-näyttötekniikalle. Uutta on HTC U11 -älypuhelimesta tuttu puristussensori, joka mittaa otteen voimakkuutta puhelimen reunoilta. Mikäli puhelinta puristaa tarpeeksi kovaa, tekee puhelin ennalta määrätyn tehtävän, esimerkiksi käynnistää Google Assitant -apurin tai vaihtoehtoisesti ottaa valokuvan.

Pixel 2:ssa käytetään 4,97 tuuman Full HD -näyttöä, kun taas suuremmassa Pixel 2 XL:ssä on 5,99 tuuman 1440p-näyttö. Teknisesti puhelimien välillä ei pitäisi olla suurempia eroja – näyttöä lukuun ottamatta.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

1lu
1lu

1

"Pixel XL:ssä käytetään 4,97 tuuman Full HD -näyttöä, kun taas suuremmassa Pixel 2 XL:ssä on 5,99 tuuman 1440p-näyttö."

Mallit ovat Pixel 2 ja Pixel 2 XL.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja