Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel-puhelimet tulevat pian – Sisältävät täysin uuden piirin

1
Manu Pitkänen

Googlen Pixel-puhelimet tulevat pian – Sisältävät täysin uuden piirin
Google aikoo esitellä toisen sukupolven Pixel-puhelimet lokakuun viidentenä päivänä, kertoo Evan Blass Twitterin välityksellä. Paremmin @evleaks-nimimerkillä tunnettu vuotaja tietää kertoa myös, että Pixel 2 -puhelimissa käytetään toistaiseksi julkistamatonta Snapdragon 836 -järjestelmäpiiriä.

Aiemmin on selvinnyt myös, että toisen sukupolven Pixel-puhelimissa on neljä gigatavua käyttömuistia, kaksi eteenpäin osoittavaa kaiutinta ja tuki always-on-näyttötekniikalle. Uutta on HTC U11 -älypuhelimesta tuttu puristussensori, joka mittaa otteen voimakkuutta puhelimen reunoilta. Mikäli puhelinta puristaa tarpeeksi kovaa, tekee puhelin ennalta määrätyn tehtävän, esimerkiksi käynnistää Google Assitant -apurin tai vaihtoehtoisesti ottaa valokuvan.

Pixel 2:ssa käytetään 4,97 tuuman Full HD -näyttöä, kun taas suuremmassa Pixel 2 XL:ssä on 5,99 tuuman 1440p-näyttö. Teknisesti puhelimien välillä ei pitäisi olla suurempia eroja – näyttöä lukuun ottamatta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

1lu
1lu

1

"Pixel XL:ssä käytetään 4,97 tuuman Full HD -näyttöä, kun taas suuremmassa Pixel 2 XL:ssä on 5,99 tuuman 1440p-näyttö."

Mallit ovat Pixel 2 ja Pixel 2 XL.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja