>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia laajentamassa lennokkibisnekseen – Onko tämä Nokia-koptereiden nimi?

Manu Pitkänen

Nokia laajentamassa lennokkibisnekseen – Onko tämä Nokia-koptereiden nimi?
Nokia paljasti jo kesällä kehittäneensä teollisuuden ja isojen tapahtumapaikkojen käyttöön koptereituotteen, jonka avulla voidaan esimerkiksi valvoa alueita langattomasti. Kopterit liikkuvat ilmassa lähes esteettömästi ja ne kykenevät havainnoimaan kerralla laajoja alueita, mikä vähentää esimerkiksi maassa toimivien huoltotyöntekijöiden tai vartijoiden työtehtäviä.

DroneLife-verkkosivuston siteraama LetsGoDigital on laittanut merkille, että Nokia on jättänyt hakemuksen OVNI-tavaramerkille. Hakemuksen mukaan tavaramerkki kattaa alleen telekommunikaatiolaitteet sekä siviili- ja sotilaslennokit (drone). Tämä luonnollisesti herättää spekulaatioita Nokian aikeista markkinoida uutta kopterituotettaan OVNI-brändin alaisuudessa.

Mitään varmaa ei voida tietenkään sanoa tässä vaiheessa, sillä Nokialla voi olla vireillä paljon muitakin tavaramerkkihakemuksia ja tuote kaupallistetaan jollakin näistä nimistä.On myös hyvin mahdollista, ettei Nokia aio haastaa koskaan esimerkiksi DJI:tä kuluttajamarkkinoille tarkoitetuissa lennokeissa, vaan se voi keskittyä yritysmarkkinoille suunniteltuihin ratkaisuihin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.